Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ανατροπή στον ΠΑΟ - Νέο όνομα Νο1 στη λίστα για πλέι-μέκερ - "Χουνέρι" Σφαιρόπουλου σε Ολυμπιακό!
Μπάσκετ
| 2021-04-21 16:00:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ - Νέο όνομα Νο1 στη λίστα για πλέι-μέκερ - "Χουνέρι" Σφαιρόπουλου σε Ολυμπιακό!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στον ΠΑΟ - Νέο όνομα Νο1 στη λίστα για πλέι-μέκερ - "Χουνέρι" Σφαιρόπουλου σε Ολυμπιακό!

Οι εξελίξεις με Λαπροβίτολα και το ρίσκο που θα πάρουν οι Πράσινοι. Γιατί ο Αργεντινός της Ρεάλ Μαδρίτης δύσκολα θα... ψηθεί για τον Παναθηναϊκό και ο παίκτης που μπορεί να έρθει στο ΟΑΚΑ και να δώσει λύσεις στο πράσινο ρόστερ.
 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο χρόνος περνάει και ορισμένες ομάδες της Ευρωλίγκας έχουν μπει δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι, όπως η Μακάμπι, η οποία και έχει αποκλειστεί από την κορυφαία διοργάνωση. Η ομάδα του λαού, όπως όλα δείχνουν, θα πάρει τον Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος είναι στην Ζαλγκίρις και πραγματοποιεί μία ακόμη θετική χρονιά. Για τον Ουόκαπ ενδιαφέρεται και ο Ολυμπιακός, ενώ δεν είναι αδιάφορος και ο Παναθηναϊκός, χωρίς, όμως, να έχει μπλεχτεί ουσιαστικά στην υπόθεση.

Η πραγματικότητα είναι ότι το καλοκαίρι, που μας έρχεται, θα είναι πολύ φτωχό, όσον αφορά στην θέση του πλέι-μέικερ. Οι πολύ καλές επιλογές είναι λίγες και οι περισσότερες από αυτές είναι ακριβές οικονομικά.

Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε πολύ το καλοκαίρι, που μας έρχεται, να πάρει τον Νίκολας Λαπροβίτολα, αλλά έτσι όπως παίζει ο Αργεντίνος, μήπως πάλι τελικά τον κρατήσει η Ρεάλ. Και να μην τον κρατήσει, όμως, ο πρώην παίκτης των Σαν Αντόνιο Σπερς θα βγει στην αγορά και θα ψάξει για πολλά χρήματα. Πολλά χρήματα, που θα μπορεί να του δώσει η Μπασκόνια (που χάνει τον Χένρι), η Ζενίτ (στην οποία έπαιζε και παλιότερα), γιατί όχι η Ούνιξ Καζάν του Πρίφτη, ακόμη και η Φενέρ, που είναι πιθανό να φύγει ο Λορέντζο Μπράουν.

Από κει και πέρα υπάρχει ο Στέφαν Γιόβιτς, που είναι κλασικός πλέι-μέικερ και σίγουρα μπορεί να τον πάρει ο Παναθηναϊκός. Το πρόβλημα με τον Γιόβιτς έχει να κάνει με την πολύπαθη μέση του, καθώς και με το γεγονός ότι εδώ και δύο μήνες έχει σταματήσει να παίζει.

Δεν αποκλείεται, πάντως, οι «πράσινοι» να πάνε σε «λαβράκι» και στη κορυφή της σχετικής κατηγορίας είναι ο Κέντρικ Πέρι της Τσεντεβίτα, ο οποίος πραγματοποιεί τρομερή χρονιά. Ο Πέρι θεωρείται σίγουρο ότι θα κάνει το άλμα για την Ευρωλίγκα, ο Παναθηναϊκός τον έχει σταμπάρει και δεν αποκλείεται τελικά αυτός να είναι ο εκλεκτός του. Είναι ένας παίκτης, που έχει όλο το αγωνιστικό πακέτο για να σταθεί στην Ευρωλίγκα, είναι έμπειρος γενικά, αλλά το πρόβλημα είναι ότι δεν έχει ξαναπαίξει στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση. Ετσι, όμως, όπως είναι τα πράγματα, μάλλον ο Παναθηναϊκός θα πρέπει κάπως να ρισκάρει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλασικός εκτελεστής" για Ολυμπιακό - Άλλο επίπεδο - Αυτόν θέλει για τη... βρωμοδουλειά ο Μπαρτζώκας

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags