Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Ψήνει" παικταρά ο ΠΑΟ - Πολλά λεφτά για τον... Ολυμπιακό, ο πρώτος που "κόπηκε" - Όνειρα για Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2021-04-24 21:14:00

"Ψήνει" παικταρά ο ΠΑΟ- Πολλά λεφτά για τον... Ολυμπιακό, ο πρώτος που "κόπηκε"- Όνειρα για Τζέιμς!

του Pick n' Scroll
"Ψήνει" παικταρά ο ΠΑΟ- Πολλά λεφτά για τον... Ολυμπιακό, ο πρώτος που "κόπηκε"- Όνειρα για Τζέιμς!

Κυνηγάει το... μπαμ χωρίς να το "φωνάζει" το Τριφύλλι και περιμένει μήπως γίνει... θαύμα με τον Μάικ Τζέιμς και το ΝΒΑ. Ποιος είναι ο πρώτος παίκτης που βγήκε από την πράσινη λίστα και γιατί δεν θα ασχοληθούν με τον Γκος, παρότι τον γνωρίζουν καλά λόγω της θητείας του στον Πειραιά.

Παναθηναϊκός: Ο Μάικ Τζέιμς έκανε ντεμπούτο πριν από μερικές ώρες με την φανέλα των Μπρούκλιν Νετς και η παρουσία του ήταν θετική, αν αναλογιστεί κανείς ότι είχε να παίξει ένα μήνα. Τόσος χρόνος έχει περάσει από τότε, που τσακώθηκε με τον Δημήτρη Ιτούδη και αποχώρησε προσωρινά από την ΤΣΣΚΑ.

Ο Τζέιμς έχει δύο ακόμη χρόνια συμβόλαιο με την ρωσική ομάδα και προς το παρόν κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά τι θα γίνει από το καλοκαίρι και μετά. Αν θα μείνει στο ΝΒΑ, δηλαδή, αν θα επιστρέψει στην ΤΣΣΚΑ ή θα πάει σε άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι Παναθηναϊκοί θα τον ήθελαν πάρα πολύ στην ομάδα τους, αλλά κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να γίνει. Ο Τζέιμς έχει προσόντα να πάρει καλό συμβόλαιο στο ΝΒΑ και μάλλον έτσι θα πάει η δουλειά, εκτός αν υπάρξει κάποιο απρόοπτο.

Πάντως, τουλάχιστον ο κόσμος του «τριφυλλιού» θα διατηρεί μέχρι την τελευταία στιγμή κάποια ελπίδα μήπως ο Αμερικάνος παικταράς επιστρέψει στο ΟΑΚΑ, κάτι, που αν γίνει, θα γίνει και «σεισμός».

Γενικά οι «πράσινοι» δουλεύουν ήδη πολύ την θέση του πλέι-μέικερ για την επόμενη χρονιά και η σχέση με τον Νίκολας Λαπροβίτολα παραμένει σε πολύ καλό επίπεδο. Πέρυσι ο Αργεντίνος της Ρεάλ είχε φτάσει πολύ κοντά στο ΟΑΚΑ. Το καλοκαίρι, που μας έρχεται, ίσως γίνει τελικά ο «γάμος», για τον οποίο ο Παναθηναϊκός κινείται πάρα πολύ. Και το κάνει αυτό, γιατί αρέσει τρομερά ο Λαπροβίτολα, ενώ την ίδια ώρα οι ποιοτικές επιλογές στην θέση του πλέι-μέικερ είναι ελάχιστες. Ο Ουόκαπ πάει στην Μακάμπι, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος είναι πάρα πολύ ακριβός, τον Χένρι τον καλεί το ΝΒΑ, η περίπτωση του σπουδαίου αγωνιστικά Γιόβιτς προβληματίζει λόγω των τραυματισμών του Σέρβου.

Οσον για τον Ερικ ΜακΚόλουμ, που ακούγεται αρκετές φορές, και δεν είναι καθαρός πλέι-μέικερ και ο Παναθηναϊκός θέλει να πάει σε κάτι πιο φρέσκο σε σχέση με τον έμπειρο πλέι-μέικερ της Χίμκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγαλύτερο ταλέντο της Ελλάδας στο ΟΑΚΑ - Τον.. χτίζουν στον ΠΑΟ - Πώς τον "έκλεψε" από Ολυμπιακό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags