Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Κλέβουν" δύο παίκτες από Ολυμπιακό - Απαντούν οι Αγγελόπουλοι - Νέα μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ!
Μπάσκετ
| 2021-04-26 22:59:00

"Κλέβουν" δύο παίκτες από Ολυμπιακό - Σκάει... μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ - Περιμένει "δώρο" Ιτούδη!

του Pick n' Scroll
"Κλέβουν" δύο παίκτες από Ολυμπιακό - Σκάει... μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ - Περιμένει "δώρο" Ιτούδη!

Η μεταγραφική λίστα του Μπαρτζώκα και το "χουνέρι" Σφαιρόπουλου. Ποιος πρώην Ερυθρόλευκος γυρίζει στην Ελλάδα και οι στόχοι των Πειραιωτών που... κινδυνεύουν να χαθούν. Θα κάνει το δώρο η ΤΣΣΚΑ;

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει τις προτάσεις του σε παίκτες, που του αρέσουν πολύ και περιμένει τις απαντήσεις τους.

Οι προσφορές του είναι ικανοποιητικές, αλλά είναι και η εποχή δύσκολη και οι λόγοι είναι πολλοί. Οι Πειραιώτες έχουν απευθυνθεί σε Λαντέιλ και Λόιντ, αλλά το πρόβλημα στην περίπτωση των δύο αυτών παικτών είναι το ΝΒΑ. Θέλουν να παίξουν σε αυτό (ο Λόιντ να ξαναπαίξει για την ακρίβεια) και το έχουν θέσει ως προτεραιότητα τους με αποτέλεσμα ο Ολυμπιακός (και ο κάθε Ολυμπιακός) να δυσκολεύεται τρομερά να πάρει την υπογραφή τους.

Δεν είναι ίδια η περίπτωση του Τόμας Ουόκαπ, ο οποίος επίσης έχει προσεγγιστεί από τους «ερυθρόλευκους». Ο πλέι-μέικερ της Ζαλγκίρις δείχνει να συγκινείται περισσότερο από την Μακάμπι και τον Γιάννη Σφαιρόπουλο. Δεν έχει υπογράψει στους Ισραηλινούς, είναι, όμως, κοντά στην ομάδα του λαού.

Ο Ολυμπιακός ως μεγάλο και σοβαρό σωματείο, που είναι, έχει τις εναλλακτικές του λύσεις, στην περίπτωση, που οι προαναφερθείσες επιλογές δεν κάτσουν. Για την θέση του πλέι-μέικερ ο Κέντρικ Πέρι της Τσεντεβίτα είναι ένας από τους παίκτες, που αρέσουν, ενώ στο μυαλό μας πρέπει να υπάρχει και το όνομα του Κόρεϊ Ουόλντεν του Ερυθρού Αστέρα. Για την θέση του Λόιντ υπάρχει ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, αν και επίσης έχει θέσει προτεραιότητα το ΝΒΑ.

Σχετικά με τους ψηλούς, δεν πρέπει να αποκλειστεί η περίπτωση επιστροφής του Οθέλο Χάντερ ή να υπάρξει νέα επαφή με τον Τζόρνταν Μίκι, αν δεν γίνει του Λαντέιλ. Ψηλοί πολλοί δεν υπάρχουν στην αγορά, οπότε ο Ολυμπιακός πρέπει να κινηθεί γρήγορα για να βρει μία όσο το δυνατόν πιο καλή λύση, καθώς μάλιστα είναι πολλοί οι παίκτες, που θα περιμένουν το ΝΒΑ και θα έχουν εναλλακτική την Ευρώπη.

Ισως η ΤΣΣΚΑ στο τέλος της χρονιάς δεν ασχοληθεί με το να ανανεώσει τον Γερμανό Γιόχανς Βόιγκτμαν, αλλά δύσκολα ο Ολυμπιακός μπορεί να τον προσεγγίσει. Και λόγω κασέ και γιατί σε αυτή την θέση θέλει έναν πιο κινητικό παίκτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μη κάνουν το ίδιο λάθος στον Ολυμπιακό - Εγκατέλειψαν το πλάνο στον ΠΑΟ - Μεγάλο πρόβλημα ότι..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags