Facebook Pixel Ολυμπιακός: Ανατροπή στο Λιμάνι με τον "φευγάτο" - Φέρνει... Βούκτσεβιτς - Τον έχασαν για λίγα ευρώ, πήγε στον ΠΑΟ
Μπάσκετ
| 2021-04-27 21:17:00

Ανατροπή στο Λιμάνι με τον "φευγάτο"- Φέρνει... Βούκτσεβιτς- Τον έχασαν για λίγα ευρώ, πήγε στον ΠΑΟ

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στο Λιμάνι με τον "φευγάτο"- Φέρνει... Βούκτσεβιτς- Τον έχασαν για λίγα ευρώ, πήγε στον ΠΑΟ

Το "θηρίο" ύψους 2.18 που θέλει ο Μπαρτζώκας και ο παίκτης που... κόπηκε από το Λιμάνι και κατέληξε στο Τριφύλλι. Οι πρώτες σκέψεις και ονόματα μετά το "ναυάγιο" με τον Τζοκ Λαντέιλ και η αποκάλυψη για το... μπαμ που κυνηγούν οι Πειραιώτες.

Ολυμπιακός: Ο Τζοκ Λαντέιλ απομακρύνεται από τον Ολυμπιακό και αυτό γιατί οι Πειραιώτες δεν δέχονται να μπει στη συμφωνία τους με τον Αυστραλό σέντερ μπάι-άουτ για το ΝΒΑ, για το καλοκαίρι, που έρχεται. Ετσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του στρέφουν αλλού το ενδιαφέρον τους για να βρουν τον ψηλό, που θα πάρει την θέση του Οκτάβιους Ελις.

Οι επιλογές, που έχουν, δεν είναι πολλές, καθώς μάλιστα ψάχνουν σέντερ με εμπειρία από το επίπεδο της Ευρωλίγκας. Ο «γίγαντας» της Βιλερμπάν, Μουσταφά Φολ, ίσως είναι μία λύση για τους «ερυθρόλευκους» παρότι δεν εξυπηρετεί έτσι όπως ακριβώς θέλουν τα πλάνα τους. Είναι, όμως, ένα θηρίο ύψους 2.18, που μπορεί να κοιτάξει στα μάτια τον Ταβάρες, τον Μιλουτίνοφ και τον Πουαριέ. Και χρειάζεται έναν τέτοιο παίκτη ο Ολυμπιακός, πράγμα, που αποδείχθηκε και φέτος. Επιπλέον ο Φολ είναι ένας σέντερ, που βρίσκεται μέσα στα οικονομικά δεδομένα της ομάδας του Πειραιά.

Ο Μπαρτζώκας έχει επίσης στη λίστα του τον Οθέλο Χάντερ, που ξέρει και τι σημαίνει Ολυμπιακός, αλλά και τον Τζόρνταν Μίκι, παρότι τουλάχιστον τώρα το κασέ του είναι μεγάλο.

Περνώντας ο καιρός, κερδίζει έδαφος η παραμονή του Κώστα Κουφού, που δεν βρίσκεται στα καλύτερά του, με προετοιμασία, όμως, το καλοκαίρι μπορεί να αποδειχθεί μία χρήσιμη λύση, που θα βγαίνει από τον πάγκο.

Γενικώς ο Ολυμπιακός θέλει να εμπλουτίσει τον ελληνικό του κορμό, αλλά παράλληλα θέλει και νεαρούς παίκτες, ώστε να τους εξελίξει. Για αυτό το λόγο άλλωστε έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Ευρώπη, ψάχνοντας για τον νέο Ποκουσέφσκι. Και τα αυτιά της στήλης έχουν ακούσει ότι κάτι έχει εντοπίσει το πολύ ενεργό τιμ των Πειραιωτών, οι οποίοι πέρα από τον Ποκουσέφσκι, είχαν και τον Βούκτσεβιτς, που εντυπωσιάζει τώρα στην Ρεάλ, αλλά και τον Γιώργο Παπαγιάννη.

Ο Παπαγιάννης δεν είχε μείνει στον Ολυμπιακό, καθώς οι «ερυθρόλευκοι» δεν ήταν διατεθειμένοι να του πληρώνουν τα πήγαινε-έλα από τα Μέγαρα, όπου έμενε ο παίκτης σε μικρή ηλικία. Ετσι έχασαν έναν παίκτη με μεγάλη προοπτική, ενώ έχασαν ενώ δεν έπρεπε και τον Βούκτσεβιτς, ο οποίος σε λίγο καιρό θα παίζει στο ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Κλέβουν" δύο παίκτες από Ολυμπιακό - Σκάει... μεγάλη επιστροφή στο ΣΕΦ - Περιμένει "δώρο" Ιτούδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags