Facebook Pixel Ολυμπιακός: Θα… πέσει το ΣΕΦ με Τεόντοσιτς - Deal με τον μάνατζερ του Σπανούλη - Αυτός ο Νο1 στόχος Μπαρτζώκα!
Μπάσκετ
| 2021-04-29 17:15:00

Θα… πέσει το ΣΕΦ με Τεόντοσιτς - Deal με τον μάνατζερ του Σπανούλη - Αυτός ο Νο1 στόχος Μπαρτζώκα!

του Pick n' Scroll
Θα… πέσει το ΣΕΦ με Τεόντοσιτς - Deal με τον μάνατζερ του Σπανούλη - Αυτός ο Νο1 στόχος Μπαρτζώκα!

Η φημολογία για τον Σέρβο σούπερ σταρ και λίστα του Ολυμπιακού. Ποιος είναι η πρώτη επιλογή του προπονητή για τα γκαρντ, γιατί... έκλεψε παίκτη ο Σφαιρόπουλος και πώς «συνδέεται» με τα μεταγραφικά των Πειραιωτών ο Βασίλης Σπανούλης.

Ο Ολυμπιακός έκανε την προσέγγισή του για τον Τόμας Ουόκαπ της Ζαλγκίρις, αλλά θα πρέπει αλλού να αναζητήσει τον παρτενέρ του Κώστα Σλούκα στην θέση του πλέι-μέικερ. Ο Ουόκαπ, όπως λένε οι Ισραηλινοί, είναι κοντά στο να υπογράψει στην Μακάμπι και να τεθεί υπό τις οδηγίες του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, αλλά δεν χάθηκε και ο κόσμος για τον Ολυμπιακό, που έχει στρέψει αλλού το ενδιαφέρον του. Μία επιλογή, που αρέσει πολύ στον Γιώργο Μπαρτζώκα είναι ο Νάιτζελ Γκος-Ουίλιαμς, που κάνει τρομερές εμφανίσεις με την Λοκομοτίβ Κουμπάν. Ο Γκος-Ουίλιαμς, όμως, με αυτές του τις εμφανίσεις έχει ανεβάσει πολύ τις μετοχές του και θα χτυπήσει πιο πλούσια ομάδα από τον Ολυμπιακό. Δεν θα πρέπει να εκπλαγεί κανείς αν τον δει στην Εφές, στην ΤΣΣΚΑ ή στην Ρεάλ.

Κάτι, πάντως, που δεν πρόκειται να γίνει με τον Κέντρικ Πέρι, ο οποίος στο Eurocup με την Τσεντεβίτα έκανε παπάδες. Ο Πέρι είναι στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, κινείται από τον Μίσκο Ραζνάτοβιτς, που έχει πολύ καλές σχέσεις με τους Πειραιώτες, και δεν αποκλείεται τελικά να είναι αυτός ο εκλεκτός του Μπαρτζώκα.

Τις τελευταίες ώρες κυκλοφόρησε φήμη για επιστροφή στο μεγάλο λιμάνι του Μίλος Τεόντοσιτς, που είναι πιθανό να μην συνεχίσει στην Βίρτους Μπολόνια. Είναι φήμη και τίποτα παραπάνω. Είναι φήμη, που είναι απίθανο να επιβεβαιωθεί, αφού είναι πανάκριβος και συν τοις άλλοις ο Ολυμπιακός θέλει διαφορετικού τύπου παίκτη σε σχέση με τον Σέρβο.

Ο Τεόντοσιτς είναι πολύ αγαπητός στον κόσμο των «ερυθρόλευκων», είναι σε πολύ καλή κατάσταση, αλλά ο Ολυμπιακός σε αυτή την θέση έχει τον Κώστα Σλούκα και δίπλα του θέλει κάποιον να τον συμπληρώνει. Και όχι έναν ακόμη σούπερ σταρ, που όπως είπαμε άλλωστε είναι μακριά και από τα οικονομικά δεδομένα της πειραϊκής ομάδας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ανατροπή στο Λιμάνι με τον "φευγάτο"- Φέρνει... Βούκτσεβιτς- Τον έχασαν για λίγα ευρώ, πήγε στον ΠΑΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags