Facebook Pixel Ολυμπιακός: Δύο κινήσεις-έκπληξη οι Αγγελόπουλοι - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας - Σούπερ όνομα στην Ευρωλίγκα!
Μπάσκετ
| 2021-05-04 05:57:00

Δύο κινήσεις-έκπληξη οι Αγγελόπουλοι - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας - Σούπερ όνομα στην Ευρωλίγκα!

του Pick n' Scroll
Δύο κινήσεις-έκπληξη οι Αγγελόπουλοι - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας - Σούπερ όνομα στην Ευρωλίγκα!

Κυνηγούν την υπέρβαση με παίκτη-καψούρα για την Ελλάδα. Έχει εμπειρία από Ευρώπη και φυσικά την ποιότητα να παίξει στο κορυφαίο επίπεδο τον Ολυμπιακό. Ο κόουτς τον θέλει στο Λιμάνι και η διοίκηση θα προσπαθήσει να τον φέρει το καλοκαίρι, δίπλα στον Σλούκα.

Ολυμπιακός: Μεγάλη ηρεμία επικρατεί τις τελευταίες μέρες στον Ολυμπιακό, σχετικά με τις μεταγραφικές κινήσεις για την επόμενη σεζόν. Ρόλο έχει παίξει δίχως αμφιβολία το γεγονός ότι υπήρξε πρόβλημα με τον ιό και όπως είναι φυσικό σε πρώτο πλάνο ήταν το θέμα της υγείας και πως αυτή θα επανέλθει. Ποιος Λόιντ και ποιος Λαντέιλ. Πάνω από όλα η υγεία μετράει.

Σε αυτό το θέμα στον Ολυμπιακό τα πράγματα πάνε καλύτερα, επομένως σιγά σιγά θα αρχίσουν να γίνονται πράγματα για το ρόστερ της σεζόν 2021-2022. Τα ονόματα, που απασχολούν, είναι λίγο, πολύ γνωστά: ο Λαντέιλ, ο Λόιντ, ο Νάιτζελ Γκος-Ουίλιαμς, ο Ντόρσεϊ και πάει λέγοντας. Προς το παρόν δεν υπάρχει κάτι οριστικό για τον επιπλέον λόγο, που αναφέραμε, το θέμα της υγείας.

Τα…αυτιά της στήλης, όμως, έχουν ακούσει ότι στον Ολυμπιακό ετοιμάζουν εκπλήξεις. Ετοιμάζουν 1-2 κινήσεις, που δεν τις περιμένει ο πολύς κόσμος και που σίγουρα θα φέρουν χαμόγελα.

Το μυαλό όλων πάει στο ΝΒΑ και σε παίκτες από το καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Εκεί, όπου οι επιλογές είναι πολύ περισσότερες σε σχέση με την Ευρώπη και από την στιγμή, που είναι πολύ περισσότερες, είναι και οι τιμές καλύτερες.

Ο Ολυμπιακός θα ήθελε τον Πιέρια Χένρι της Μπασκόνια ή τον Τζόρνταν Λόιντ του Ερυθρού Αστέρα, αλλά δεν είναι εύκολες περιπτώσεις και ο λόγος έχει να κάνει με το οικονομικό. Για αυτό το λόγο ρίχνονται ματιές και στο ΝΒΑ, όπου το μενού είναι πιο προσιτό.

Πάντως, να κρατήσουμε από την Ευρώπη ένα όνομα, που μπορεί να «παίξει» για τους Πειραιώτες. Πρόκειται για τον Λορέντζο Μπράουν, πάντα στη περίπτωση, που δεν συνεχίσει στην Φενέρ. Ο Μπράουν είναι παίκτης, που αρέσει εδώ και χρόνια στον Ολυμπιακό και δεν αποκλείεται το καλοκαίρι, που πλησιάζει, να βρεθεί τρόπος, ώστε οι δύο πλευρές να συνεργαστούν.

Στην Φενέρ δεν έχει αποδώσει και τόσο η συνεργασία με τον Αμερικάνο, ο οποίος, όμως, είναι παίκτης με αξιόλογα προσόντα, κάτι, που είχε δείξει περισσότερο στον Ερυθρό Αστέρα. Το σουτ του δεν είναι το καλύτερο, που υπάρχει, είναι, όμως, έμπειρος, είναι παίκτης, που ξέρει πλέον την Ευρωλίγκα, στοιχείο, που θέλει ο Μπαρτζώκας από τουλάχιστον κάποιους από τους νεαποκτηθέντες. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Δεν θα έχει δεύτερη ευκαιρία ο Μπαρτζώκας - Αυτόν τον Έλληνα να πάρει - Φέρνει πίσω στο ΣΕΦ τον…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags