Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Κίνηση-ματ από ΠΑΟ για τον παικταρά - Κόλπο αλά… Παπανικολάου - "Σφήνα" από τον Σφαιρόπουλο!
Μπάσκετ
NBA
| 2021-05-05 10:30:00

Κίνηση-ματ από ΠΑΟ για τον παικταρά - Κόλπο αλά… Παπανικολάου - "Σφήνα" από τον Σφαιρόπουλο!

Κίνηση-ματ από ΠΑΟ για τον παικταρά - Κόλπο αλά… Παπανικολάου - "Σφήνα" από τον Σφαιρόπουλο!

Πώς οι Πράσινοι θα πάρουν την υπογραφή του και ο Ολυμπιακός. Γιατί οι Πειραιώτες θα μπουν δύσκολα στη διεκδίκησή του, πώς η περίπτωσή του θυμίζει αυτή του Έλληνα άσου και η Μακάμπι που θέλει να τα "τινάξει" όλα στον αέρα.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Ντίνος Μήτογλου πραγματοποιεί φέτος χρόνια καριέρας, μετρώντας 9.4 πόντους, 5.5 ριμπάουντ και 1 ασίστ ανά αγώνα, σε 31 συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Το συμβόλαιο του παίκτη ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι, με την περίπτωσή του να συνιστά την πιο δύσκολη υπόθεση ανανέωσης για τους "πράσινους".

Είναι ξεκάθαρο ότι ο παίκτης προσβλέπει στο ν' αγωνιστεί κάποια στιγμή στο NBA. Εκεί στοχεύει και εκεί θέλει να φτάσει. Στην Ευρώπη το όνομά του ανεβαίνει όλο και πιο ψηλά στις λίστες top ομάδων, με ενδεικτικό παράδειγμα την Μακάμπι Τελ Αβίβ. Δεν αναφερόμαστε στον Ολυμπιακό, γιατί πολύ απλά οι Πειραιώτες δεν είχαν ποτέ ρεαλιστικές ελπίδες να τον υπογράψουν. 

Εφόσον ο Μήτογλου δεν βρει φέτος κάτι καλό από το NBA, τότε ο Παναθηναϊκός είναι το φαβορί για να τον υπογράψει με νέο πολυετές συμβόλαιο! 

Μάλιστα, επειδή το "τριφύλλι" θέλει πολύ τον διεθνή πάουερ φόργουορντ στην Αθήνα, είναι διατεθειμένο να τοποθετήσει στο συμβόλαιό του όρο για NBA opt out έναντι ενός συγκεκριμένου ποσού. Ό,τι είχε κάνει δηλαδή και η Μπαρτσελόνα με τον Κώστα Παπανικολάου, πριν ο νυν παίκτης του Ολυμπιακού πάρει τη διαδρομή για τους Χιούστον Ρόκετς το 2014. Η ρήτρα του "Παπ" ήταν στο 1,5 εκατ. δολάρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Το μεγάλο… κόλπο για τον νέο ΠΑΟ - Οι πρώτοι που έκλεισαν - Επιστροφή Έλληνα άσου στο ΟΑΚΑ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags