Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή… εδώ και τώρα - Υπογράφει τις επόμενες ημέρες, από εκεί έρχεται!
| 2021-05-05 14:00:00

Ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή… εδώ και τώρα - Υπογράφει τις επόμενες ημέρες, από εκεί έρχεται!

του Pick n' Scroll
Ανατροπή στον ΠΑΟ - Μεταγραφή… εδώ και τώρα - Υπογράφει τις επόμενες ημέρες, από εκεί έρχεται!

Έκπληξη με την αγορά που "κοιτάει" και κλείνει άμεσα παίκτη. Γιατί τρέχουν οι Πράσινοι για μία ακόμα προσθήκη, ίσως και εντός της εβδομάδας και ο μεγάλος στόχος των παικτών και του Κάτας. Το Sportdog.gr αποκαλύπτει την επόμενη κίνηση του Τριφυλλιού.

Παναθηναϊκός: Πριν από μερικές μέρες είχε γραφτεί ότι ο Παναθηναϊκός ήθελε να πάρει τον Κέντρικ Πέρι, τον Αμερικάνο πλέι-μέικερ, που κάνει θαυμάσια χρονιά με την Τσεντεβίτα. Είχε γραφτεί επίσης ότι η προσπάθεια αυτή δεν είχε ευτυχές τέλος για τους «πράσινους», καθώς η Τσεντεβίτα δεν θέλει να δώσει τώρα τον βασικό της γκαρντ.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, επιμένει. Όχι για να πάρει τον Πέρι, αλλά για να προσθέσει περιφερειακό στο ρόστερ του ενόψει του τελειώματος της σεζόν. Θέλει ένα καινούριο πρόσωπο κυρίως για το πρωτάθλημα, καθώς το Κύπελλο τελειώνει μέσα στην εβδομάδα. Αύριο είναι ο ημιτελικός με το Λαύριο και αν προκριθεί ο εξάστερος, που είναι και το πλέον λογικό, την Κυριακή είναι ο τελικός με τον Προμηθέα. Οπότε και σήμερα να αποκτηθεί παίκτης, δεν πρόκειται να έρθει για να παίξει στο Κύπελλο.

Ο Παναθηναϊκός, όμως, το ψάχνει πολύ καθώς θέλει έναν πολύ καλό παίκτη για να σιγουρέψει ότι θα πάρει το πρωτάθλημα. Χθες νίκησε εύκολα το Περιστέρι, αλλά οι «πράσινοι» ξέρουν καλά ότι τα πράγματα θα είναι πιο δύσκολα κόντρα στον Προμηθέα και την ΑΕΚ.

Ο Νέντοβιτς δεν είναι ακόμη καλά, ο Μπρέι είναι στο στάδιο της αποθεραπείας και έτσι οι πρωταθλητές για να είναι σίγουροι και έτοιμοι για παν ενδεχόμενο ψάχνουν για παίκτη.

Εχουν επιλογές στα χέρια τους, καθώς έχουν τελειώσει ορισμένα σημαντικά πρωταθλήματα, όπως είναι αυτά της Κίνας και της Τουρκίας (για κάποιες ομάδες έχει τελειώσει το πρωτάθλημα στην Τουρκία) και είναι πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να προχωρήσουν σε κάποια προσθήκη.

Οσον αφορά στον Κέντρικ Πέρι, θα τους απασχολήσει και πάλι το καλοκαίρι, οπότε και μένει ελεύθερος. Είναι ένας πλέι-μέικερ, που αρέσει πολύ στο σταφ του Παναθηναϊκού και αναμένεται να γίνει κίνηση τον επόμενο μήνα, που θα έχουν ολοκληρωθεί όλες οι υποχρεώσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση-ματ από ΠΑΟ για τον παικταρά - Κόλπο αλά… Παπανικολάου - "Σφήνα" από τον Σφαιρόπουλο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags