Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή ΠΑΟ για του χρόνου - Τον ήθελε η μισή Ευρώπη - Deal κοντά στο ένα εκατ.!
Μπάσκετ
| 2021-05-07 23:12:00

Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή ΠΑΟ για του χρόνου - Τον ήθελε η μισή Ευρώπη - Deal κοντά στο ένα εκατ.!

Sportdog Team
Η πρώτη μεγάλη μεταγραφή ΠΑΟ για του χρόνου - Τον ήθελε η μισή Ευρώπη - Deal κοντά στο ένα εκατ.!

Οι Πράσινοι είναι έτοιμοι να "κλέψουν" την υπογραφή του από τύχη. Ποιος είναι ο παίκτης που ήθελαν πάρα πολλές ομάδες της Euroleague, τα χαμόγελα για την... πτώση της τιμής και η ομάδα που θα χτιστεί γύρω του. Άμεσα θα έχουμε εξελίξεις με τη μεγάλη συμφωνία.

Παναθηναϊκός: Ο Παναθηναϊκός θα στερηθεί των υπηρεσιών του Νεμάνια Νέντοβιτς μέχρι το τέλος της σεζόν, όπως επιβεβαιώθηκε δια στόματος Κάτας. Ο προπονητής του "Εξάστερου" άφησε το ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής στη θέση του Σέρβου γκαρντ, όμως οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν ότι η αντικατάσταση θα γίνει εκ των έσω. Με τον Μπρέι, συγκεκριμένα, να φαντάζει πιο πιθανό ποτέ να προλάβει τα ημιτελικά και τελικά του πρωταθλήματος.

Τώρα όσον αφορά και πάλι την υπόθεση του Νέντο, η όλη κατάσταση με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει στο παραμικρό τις συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών για νέο συμβόλαιο.

Μάλιστα αμφότεροι δεν θέλουν να ρισκάρουν καθόλου με ένα λεπτό ζήτημα υγείας, προσβλέποντας στο γεγονός ότι του χρόνου κατά πως φαίνεται θα συνεχίσουν μαζί!

Υπενθυμίζεται, ότι στις πρώτες κουβέντες που έχουν λάβει χώρα, Παναθηναϊκός και Νέντοβιτς είναι κάτι παραπάνω από θετικοί για την παραμονή του παίκτη στο ΟΑΚΑ, κάτι που αποτελεί επιθυμία της διοίκησης. Στην ίδια κατηγορία συμπεριλαμβάνεται και ο Μάριο Χεζόνια, που εδώ και καιρό προβάρει τα πράσινα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο!

Πιο εύκολο το deal με 800.000 ευρώ

Ο Νεμάνια Νέντοβιτς, αναμφίβολα στο πρώτο μισό της χρονιάς ήταν ο μεγάλος ηγέτης του Παναθηναϊκό δείχνοντας σε όλο τον κόσμο ότι μόνο... τελειωμένος δεν είναι. Μάλιστα, στο πράσινο στρατόπεδο χαμογελούσαν σε κάθε επίπεδο, με δεδομένο ότι τον είχαν κλείσει με 500 χιλ. ευρώ, ποσό αρκετά χαμηλό για έναν πρώην NBAer που καθάριζε τουλάχιστον τα διπλά στην Αρμάνι.

Πάντως, η χρονιά δεν έχει εξελιχθεί το ίδιο καλά για τον ίδιο, αρχής γενομένης από τον τραυματισμό που είχε πάθει τον Φεβρουάριο με αποτέλεσμα να μείνει για αρκετό καιρό στα πιτς. Κάτι που μεγάλα... πορτοφόλια της Ευρώπης τσέκαραν και δρα αποτρεπτικά για να κινηθούν και να του δώσουν τα κλειδιά του ηγέτη ενόψει της νέας χρονιάς.

Και φτάνουμε στο σήμερα που εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα μείνει οφ μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν. Μια εξέλιξη που φέρνει τον παίκτη ακόμη πιο κοντά στο ΟΑΚΑ, καθώς οι αξιώσεις του δεν γίνεται να είναι οι ίδιες που θα ήταν αν έπαιζε στο ίδιο τέμπο και μετά τον Φλεβάρη. Κάτι που σημαίνει ότι οι περίπου 800 χιλ. ευρώ που θα του προσφέρει ο Παναθηναϊκός θα γίνουν αποδεκτές από τον έμπειρο γκαρντ, για να πάρει τα... κλειδιά της περιφέρειας και τη νέα χρονιά. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πρώτη επαφή ΠΑΟ με σούπερ όνομα - Τρέχει για μεταγραφή… τώρα - "Κυνηγάει" μπαμ από την Κίνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags