Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Δεν συγκρίνεται ο Χάντερ - Αυτόν τον Έλληνα να φέρει ο Ολυμπιακός - Γιατί… κατέρρευσε ο Σλούκας"
| 2021-05-08 12:00:00

"Δεν συγκρίνεται ο Χάντερ - Αυτόν τον Έλληνα να φέρει ο Ολυμπιακός - Γιατί… κατέρρευσε ο Σλούκας"

του Γιώργου Κτενά
"Δεν συγκρίνεται ο Χάντερ - Αυτόν τον Έλληνα να φέρει ο Ολυμπιακός - Γιατί… κατέρρευσε ο Σλούκας"

Η δύσκολη υπόθεση του Σπανούλη και ποιοι θα φύγουν από το Λιμάνι. Σούπερ ανάλυση στο Sportdog.gr για την ομάδα που θέλει να "χτίσει" ο Γιώργος Μπαρτζώκας το φετινό καλοκαίρι, τις μεταγραφές που πρέπει να κάνει και πώς θα... ανεβάσει τον Κώστα Σλούκα.

 

Ολυμπιακός: Στην επόμενη μέρα του Ολυμπιακού, τόσο στο θέμα των ψηλών όσο και σε εκείνο των κοντών, αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο sportdog ο Κώστας Σορώτος.

Ο πεπειραμένος προπονητής, που έχει φάει τα παρκέ με το κουτάλι, μίλησε για τις περιπτώσεις των Μουσταφά Φολ και Χάντερ, για το ενδεχόμενο έλευσης του Ντόρσεϊ δίπλα από τον Σλούκα, αλλά και για την παρουσία τού Σπανούλη στην ομάδα. 

"Ντεμοντέ οι ψηλοί-θηρία - Να βρει καλύτερο του Έλις - Αδυναμίες στην άμυνα ο Φολ"

Κύριε Σορώτο, στο ρεπορτάζ τού Ολυμπιακού υπάρχει το όνομα του Μουσταφά Φολ, της Βιλερμπάν. Ποια είναι η άποψή σας;

"Για κάποιο μεγάλο χρονικό διάστημα οι ψηλοί-θηρία ήταν ντεμοντέ. Είχαν επικρατήσει τα 5άρια τύπου Μπατίστ, τύπου Χάινς κ.λπ. Ο Φολ είναι παιδί με όγκο, αλλά έχει αδυναμίες στην άμυνα με τις αλλαγές κ.λπ. Αλλά πρόκειται για καλή περίπτωση".

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι τον θέλουν για αντι-Έλις στον Ολυμπιακό.

"Σκοπός είναι να βρει κάτι καλύτερο ο Ολυμπιακός, όχι κάποιον παίκτη για αντι-Έλις. Ο Φολ είναι υπό κατασκευή παίκτης και πρέπει να τον δούμε πρώτα. Γιατί είναι άλλα τα δεδομένα της Βιλέρμπαν. Ήταν ομάδα βέβαια με την έννοια της λέξης, καλή, χωρίς ταλέντο και μεγάλη ποιότητα, αλλά καλή ομάδα".

Προφανώς στον Ολυμπιακό εξετάζουν την περίπτωσή του για να κοντραριστεί με τους Ταβάρες, Μιλουτίνοφ, Πουαριέ, τα θηρία δηλαδή της Ευρωλίγκας.

"Έχει πολλά συν, θα γεμίσει τη ρακέτα κ.λπ. Αλλά πώς μπορεί να ακολυθήσει έξω; Ειδικά ο Μπαρτζωκάς που παίζει με αλλαγές στα πικ εν ρολ, είναι ένα θέμα αυτό. Σημασία δεν έχει μόνο να έρθει ένας ψηλός, αλλά να δούμε και τους κόντους και τι μπάσκετ θέλει να παίξει η ομάδα". 

"Μεγάλη υπόθεση ο Χάντερ - Αυτόν θα έφερνα στον Ολυμπιακό - Φοβερός"

Τα ονόματα των Χάντερ και Τζόρνταν Μίκι υπάρχουν, επίσης, στο ρεπορτάζ αυτή την περίοδο.

"Αν πάρει τον Χάντερ ο Ολυμπιακός θα είναι μεγάλη υπόθεση, παίκτης για πικ εν ρολ, φοβερός αμυντικός, κοντά στο καλάθι, μακριά από το καλάθι, μεγάλη υπόθεση. Όσον αφορά τον Μίκι, και μόνο ότι έπαιξε στη Χίμκι φετος είναι σημείο προβλημτισμού".

Από αυτά τα τρία ονόματα ποιον θα παίρνατε στον Ολυμπιακό;

"Τον Χάντερ, δεν συγκρίνεται με κανέναν από τους άλλους δύο, είναι πολύ καλύτερος, παιδί που είναι έτοιμος παίκτης και δεν χρειάζεται συστάσεις".  

"Ντόρσεϊ στα γκαρντ - Για αυτό κατέρρευσε ο Σλούκας - Δεν είναι εύκολο με Σπανούλη να... - ΜακΚίσικ, Χασάν Μάρτιν, Ζαν Σαρλ "

Είπατε νωρίτερα ότι οι ψηλοί σε μια ομάδα έρχονται σε συνάρτηση με τους κοντούς. Το όνομα του Ντόρσεϊ βρίσκεται στη λίστα τού Ολυμπιακού για να πλαισιώσει τον Σλούκα.

"Ο Ντόρσει είναι καλή πρόσθηκη, γιατί είναι και Έλληνας. Δεν πιάνει θέση ξένου δηλαδή. Και θεωρώ ότι ταιριάζει με τον Σλούκα - Ο Σλούκας ήθελε έναν καλό εκτελεστή δίπλα του φέτος. Με αποτέλεσμα να φτάσει στο τέλος και να καταρρεύσει, γιατί τα έκανε όλα μόνος του. Ζητούσαμε από ένα κορμί να προσφέρει όσο τρία". 

Θα μπορούσε η λύση τού καλού εκτελεστή να έρθει με οριστική μετάθεση του Σπανούλη στη θέση 2; Έτσι και χώρος θα υπάρχει στην ομάδα για εκείνον και ο Ολυμπιακός θα έχει έναν πρώτης τάξης εκτελεστή, με λιγότερη σωματική φθορά σε σχέση με τον γκαρντ που κατεβάζει την μπάλα.

"Τον τελευταίο καιρό έτσι παίζει ο Σπανούλης. Δεν κατεβάζει την μπάλα όταν βρίσκεται μαζί με τον Σλούκα στην πεντάδα, αλλά στο δεύτερο μισό του γηπέδου έχει αυτός την μπάλα. Αλλά ο Βασίλης έχει συνηθίσει να παίζει 20 χρόνια με την μπάλα στα χέρια, δεν είναι εύκολο να του πεις να κάτσει σε μια γωνία και να περιμένει να σουτάρει".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για τους ξένους του Ολυμπιακού. Ποιους να κρατήσει την επόμενη σεζόν ο Μπαρτζώκας;

"Ο ΜακΚίσικ να μείνει, ο Χασάν Μάρτιν που έχει συμβόλαιο θα μείνει, κι αν δεν βρει κάποιον καλύτερος από Ζαν Σαρλ, να τον κρατήσει. Μαζί με Λαρεντζάκη, Σλούκα, Παπανικολάου, Βεζένκοφ και ανάλογα τι θα αποφασίσουν Σπανούλης-Πρίντεζης". 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εξέλιξη-φωτιά στο Λιμάνι - Το ζήτησε ο Μπαρτζώκας, το κάνουν οι Αγγελόπουλοι - Αντιδράει ο ΠΑΟ;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags