Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Ο Παπαπέτρου την... είπε στον Αγραβάνη - Trash talk και "πώρωση" Χεζόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μπάσκετ
| 2021-05-09 23:02:00

Ο Παπαπέτρου την... είπε στον Αγραβάνη - Trash talk και "πώρωση" Χεζόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ο Παπαπέτρου την... είπε στον Αγραβάνη - Trash talk και "πώρωση" Χεζόνια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ανέβηκε η ένταση κατά τη διάρκεια του τελικού Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ, με τον Δημήτρη Αγραβάνη να μπαίνει στο στόχαστρο από τον αρχηγό του Παναθηναϊκού. Δείτε τι συνέβη μεταξύ τους.

Παναθηναϊκός - Προμηθέας: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου αναδείχθηκε MVP του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας, όντας ο καθοριστικός παράγοντας για να "καθαρίσει" το παιχνίδι στο φινάλε ο Παναθηναϊκός.

Σε μία από τις τελευταίες αυτές φάσεις ο Παπαπέτρου πέτυχε ένα απίστευτο τρίποντο, το οποίο... κλείδωσε ουσιαστικά το τρόπαιο για τον "Εξάστερο". Μάλιστα μόλις ευστόχησε σε αυτό το μεγάλο σουτ, ο αρχηγός του Παναθηναϊκού απευθύνθηκε με έντονο ύφος προς τον Αραβανή, σε ένα μοναδικό beef μεταξύ των δύο παικτών!

Σημειώνεται, ότι σε ανάλογο trash talking επιδόθηκε και ο Μάριο Χεζόνια, με τους δύο ηγέτες του Παναθηναϊκού να δείχνουν πόσο... πορωμένοι ήταν για να "βάψουν" ακόμα μια κούπα "πράσινη". Άλλωστε, με το Κύπελλο αυτό ο Παναθηναϊκός διεύρυνε το σερί του στα 26 χρόνια συνεχόμενα, που κατακτά τουλάχιστον έναν τίτλο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κίνηση Αγραβάνη που... άναψε φωτιές - Τι έκανε πριν την απονομή του Κυπέλλου στον ΠΑΟ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags