Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη έκπληξη με… Έλληνα άσο - Καραμπόλα στις μεταγραφές - Από το ΟΑΚΑ στο ΝΒΑ!
| 2021-05-15 21:05:00

Μεγάλη έκπληξη στον ΠΑΟ με… Έλληνα άσο - Καραμπόλα στις μεταγραφές - Από το ΟΑΚΑ στο ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Μεγάλη έκπληξη στον ΠΑΟ με… Έλληνα άσο - Καραμπόλα στις μεταγραφές - Από το ΟΑΚΑ στο ΝΒΑ!

Εξέλιξη που τα φέρνει όλα τούμπα στον σχεδιασμό του Τριφυλλιού. Ποιος παίκτης αλλάζει τα πλάνα των Πρασίνων, γιατί αδειάζει μία θέση ξένου και ποια δύσκολη περίπτωση κυνηγούν ενόψει καλοκαιριού. Οι Έλληνες που θα μείνουν στο ρόστερ και ποιος πάει στο ντραφτ.

Παναθηναϊκός: Ο Τι Τζέι Μπρέι επέστρεψε χθες στην δράση από τον τραυματισμό του και ήταν θετικός στην εύκολη νίκη-πρόκριση του Παναθηναϊκού επί του Ιωνικού στην Νίκαια. Ο Οντεντ Κάτας είναι πολύ χαρούμενος από την επιστροφή του Αμερικανού γκαρντ και όλοι πλέον φουλάρουν για την κατάκτηση και του πρωταθλήματος.

Το μυαλό, ωστόσο, του εξάστερου λειτουργεί και για την επόμενη σεζόν και κυρίως για την περιφερειακή γραμμή, όπου φέτος έγιναν πολλά λάθη. Ο Παναθηναϊκός θέλει βασικά έναν πολύ καλό κουμανταδόρο και ο Νίκολας Λαπροβίτολα της Ρεάλ είναι η ιδανική περίπτωση. Όχι, όμως, και εύκολη. Ο Κέντρικ Πέρι και ο Στέφαν Γιόβιτς είναι από τις εναλλακτικές επιλογές για την θέση πάντα του βασικού πλέι-μέικερ.

Για μπακ-απ ο Παναθηναϊκός είναι καλυμμένος. Εχει τον Μπρέι, έχει τον Σαντ-Ρος, έχει τον Μποχωρίδη, μπορεί να επιστρέψει και ο νεαρός Παπαδάκης, που δόθηκε δανεικός στην Λάρισα, υπάρχει και ο Δίπλαρος.

Σε αυτό το ταίριασμα, όμως, υπάρχει ένα μυστικό. Το ότι ο Σαντ-Ρος μπορεί να παίζει ως Έλληνας από την επόμενη χρονιά. Ηδη οι «πράσινοι» δουλεύουν την σχετική διαδικασία και αν τα καταφέρουν, θα είναι πολύ μεγάλη υπόθεση. Ο Κουβανός είναι καλός ως ξένος, ως Ελληνας θα είναι πολυτέλεια με βάση τα δεδομένα, που υπάρχουν στην αγορά.

Και άπαξ παίξει ως Ελληνας, αυτό θα δώσει την ευκαιρία στον Παναθηναϊκό να πάρει έναν ξένο ακόμη, κάτι, που θα βολέψει τα σχέδιά του στις ελληνικές υποχρεώσεις, γιατί ως γνωστόν στην Ευρωλίγκα δεν υπάρχει όριο ξένων.

Το όνομα του Γιώργου Καλαϊτζάκη δεν το περιλάβαμε στην σχετική λίστα των μπακ-απ πλέι-μέικερ, γιατί το μέλλον του είναι άγνωστο. Ο Κρητικός γκαρντ θα δοκιμάσει την τύχη του στο ντραφτ του ΝΒΑ και από κει και πέρα θα φανεί τι θα κάνει. Το καλοκαίρι, που μας πέρασε, υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι», αλλά η συνεργασία του φέτος με τους «πράσινους» δεν έχει αποδώσει.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Προπονητής top επιπέδου για ΠΑΟ - Θα φτιάξει ομάδα χωρίς σταρ - Δεν είναι Μαρτίνς, αλλά…"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags