Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Παίρνουν τηλέφωνα για Πρίφτη - Θα φέρει Κολντεμπέλα ο ΠAO; - Θέλει δίδυμο Ελλήνων ο Μπαρτζώκας"
| 2021-05-22 14:00:00

"Παίρνουν τηλέφωνα για Πρίφτη - Θα φέρει Κολντεμπέλα ο ΠAO; - Θέλει δίδυμο Ελλήνων ο Μπαρτζώκας"

του Γιώργου Κτενά
"Παίρνουν τηλέφωνα για Πρίφτη - Θα φέρει Κολντεμπέλα ο ΠAO; - Θέλει δίδυμο Ελλήνων ο Μπαρτζώκας"

Οι επαφές του Τριφυλλιού με τον Έλληνα κόουτς και το μεγάλο πρόβλημα. Πώς και γιατί μπορεί να έρθει στο ΟΑΚΑ και τα πλάνα του Ολυμπιακού για την επόμενη σεζόν. Σούπερ ανάλυση στο Sportdog.gr για τους "αιώνιους" που θέλουν το φετινό καλοκαίρι να... ανέβουν επίπεδο.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Όλη την επικαιρότητα γύρω από τους "αιώνιους" σχολίασε μέσω του sportdog o Γιώργος Μπουσβάρος. Τόσο για το όνομα του Δημήτρη Πρίφτη που υπάρχει στο ρεπορτάζ των Πράσινων, όσο και για εκείνο του Μιχάλη Λούντζη στους Πειραιώτες. 

"Σούπερ πετυχημένος ο Πρίφτης - Θα φέρει Κολντεμπέλα ο Παναθηναϊκός;"

"Είναι σούπερ πετυχημένος ο Πρίφτης. Αν και ο Παναθηναϊκός τον παίρνει τηλέφωνα, το μεγάλο πρόβλημα είναι η οικογένειά του. Κάποια στιγμή μας είπε ότι θα δει την κόρη του νύφη στην εκκλησία, δηλαδή θέλει να βλέπει περισσότερο την οικογένειά του που του λείπει. Κέρδισε ξανά εκτός έδρας, έχει πετύχει τους στόχους του, αλλά πιστεύω ότι θα καθίσει στην Ούνιξ Καζάν για να παίξει μια σεζόν στην Ευρωλίγκα", ανέφερε στο αρχικό του σχόλιο στο sportdog ο γνωστός μπασκετάνθρτωπος.

Μπορεί στον Παναθηναϊκό να τα καταφέρει;

"Γιατί δεν είναι για Παναθηναϊκό; Το ζήτημα δεν είναι αν κάνει για τον Παναθηναϊκό ο Πρίφτης, που κάνει μια χαρά, αλλά τι θα γίνει με τα λεφτά στην ομάδα, με το μπάτζετ, αν θα αναλάβει ο Γιαννακόπουλος. Φέτος, για παράδειγμα, τελείωσε στον πάτο της Ευρωλίγκας, άρα γιατί δεν κάνει ο Πρίφτης; Οι Έλληνες προπονητές είναι πολύ καλοί και όσοι βρίσκονται έξω κάνουν πολύ καλή καριέρα. Θέλει 4 μάτια στο εξωτερικό για να πετύχεις, όχι μόνο 2".

Είναι καλύτερη λύση από τον Κάτας;

"Δεν θέλω να μιλήσω για τον Κάτας, έχουν μπασκετανθρώπους στην ομάδα, τον Αλβέρτη, τον Διαμαντίδη, τον Καλαϊτζή, έχουν κάνει και με τον Πιτίνο, ξέρουν τι να κάνουν και τι είναι το καλύτερο για την ομάδα".

Τι θα μπορούσε να φέρει στον Παναθηναϊκό, τι θα μπορούσε να αλλάξει ο Πρίφτης αν έρθει;

"Δεν ξέρω τι λεφτά θα έχει ο Παναθηναϊκός, τι ξένους θα έχει. Επίσης, ο Πρίφτης είναι μαζί με τον Κολντεμπέλα, θα φέρει και τον Κολντεμπέλα ο Παναθηναϊκός; Ο Γιαννακόπουλος είπε ότι έχει διοίκηση η ομάδα. Αλλά αυτά θα γίνουν όταν τελειώσει το πρωτάθλημα".

"Σκιζόταν ο Λούντζης - Αυτά είναι τα ντισαβαντάζ του - Να δώσουν τους μικρούς στον Λάσο"

Ποιο είναι το σχόλιό σας για τον Μιχάλη Λούντζη;

"Είναι βελτιωμένος ο Λούντζης. Έβλεπα ένα ματς μαζί με έναν πρώην παίκτη μου, που ήταν προπονητής του Λούντζη, και μου είπε τα καλύτερα: Σκιζόταν στις προπονήσεις, έκανε πρωινές κ.λπ. Αλλά έχει κάποια ντεσαβαντάζ, όπως ότι θέλει πιο γρήγορα πόδια στην άμυνα, να ανοίγει πιο πολύ τα χέρια του κ.λπ. Αλλά κι εδώ χρειάζεται να δούμε τι θα κάνει ο Ολυμπιακός, αν θα συνεχίσει ο Σπανούλης κ.α.".

Μπορεί να σταθεί στο επίπεδο του Ολυμπιακού;

"Είναι και ο Λαρεντζάκης στην ομάδα, αλλά φαίνεται ότι θέλουν να έχουν ελληνικό "ασσόδυο". Είναι και ο Μπαρτζώκας εκεί, ξέρει τι χρειάζεται να κάνει. Αξιοπρόσεκτος παίκτης είναι, μπορεί να έχει ευκαιρία σε ομάδα Ευρωλίγκας. Θα έχει την ευκαιρία του και στην Εθνική, θα κάνει προπονήσεις και με τον Πιτίνο. Μάλιστα, ο Μανωλόπουλος έχει τελειώσει με το Περιστέρι, ο Σκουρτόπουλος το ίδιο με τον Ηρακλή και ο Παπαθεοδώρου είναι χωρίς ομάδα. Άρα όλο το τιμ θα είναι από την αρχή εκεί για να ασχοληθεί μαζί τους".

Τέλος, θέλω να μου πείτε αν έκανε λάθος ο Παναθηναϊκός με τη διαχείρισή του.

"Αυτό που έχω να πω εγώ, είναι τους καλούς Έλληνες μικρούς να τους δώσουν στο Λάσο, στη Ρεάλ Μαδρίτης για να τους αξιοποιεί, γιατί εδώ φαίνεται δεν τα καταφέρνουν".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βουίζει" η Αθήνα για Ζοτς - "Τελειώνουν" Κάτας - Με… πλάνο Γιαννακόπουλου ο νέος κόουτς στον ΠΑΟ!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags