Facebook Pixel Ολυμπιακός: "Βουίζει" το Λιμάνι - Σκάει μεγάλη μεταγραφή - Αυτούς… έκοψε ο Μπαρτζώκας - "Χτύπημα" από Ιτούδη!
| 2021-05-24 22:54:00

"Βουίζει" το Λιμάνι - Σκάει μεγάλη μεταγραφή - Αυτούς… έκοψε ο Μπαρτζώκας - "Χτύπημα" από Ιτούδη!

του Pick n' Scroll
"Βουίζει" το Λιμάνι - Σκάει μεγάλη μεταγραφή - Αυτούς… έκοψε ο Μπαρτζώκας - "Χτύπημα" από Ιτούδη!

Το "δώρο" των Αγγελόπουλων και οι δύο πρώτες επιλογές του κόουτς. Πώς... χτίζει τον νέο Ολυμπιακός ο Γιώργος Μπαρτζώκας, οι παίκτες που θέλει να φέρει και ποιους έχει απορρίψει μέχρι στιγμής. Έντονη φημολογία πως σύντομα θα υπάρξει ένα πολύ μεγάλο μεταγραφικό... μπαμ.

Ο Ολυμπιακός έχει αρχίσει να δουλεύει σκληρά για το χτίσιμο της ομάδας της επόμενης χρονιάς, συναντώντας μεγάλες δυσκολίες στο ξεκίνημα.

Ο Τζοκ Λαντέιλ περιμένει το ΝΒΑ, το ίδιο και ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ο Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έχει προτάσεις από την μισή Ευρωλίγκα.

Ο Ολυμπιακός δεν έχει την οικονομική άνεση, που είχε πριν από 10 χρόνια και πλέον, και έτσι προσπαθεί να βγάλει από την μύγα, ξύγκι. Δεν θέλει να πάει πάλι σε παίκτες από τρίτο και τέταρτο ράφι και έτσι κάνει μεγάλη προσπάθεια, ώστε να μπορέσει να αποκτήσει κάτι πιο ποιοτικό. Προς το παρόν παρακολουθεί τις εξελίξεις στην αγορά και αν του παρουσιαστεί μία μεγάλη ευκαιρία, θα κοιτάξει να την αξιοποιήσει.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θέλει να πάει σε μετριότητες τύπου Τζένκινς και για αυτό το λόγο δεν βιάζεται να πάρει αποφάσεις, για τις οποίες ίσως μετά μετανιώσει.

Ο Κόρει Ουόλντεν του Ερυθρού Αστέρα είναι μία λύση, που υπάρχει στο μυαλό, αλλά σε συνδυασμό με την απόκτηση ενός παικταρά στην θέση του σούτινγκ-γκαρντ. Τύπου Τζόρνταν Λόιντ δηλαδή.

Η προσοχή έχει στραφεί και στο ΝΒΑ, εκεί, όπου οι επιλογές είναι πιο πολλές. Σαφώς, πάντως, ο Μπαρτζώκας θα ήθελε να έχει τον Ουίλιαμς-Γκος, γιατί είναι πιο ασφαλής λύση, ξέρει και την Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Ο Γκος, όμως, είναι στο στόχαστρο της Ρεάλ, στο στόχαστρο της ΤΣΣΚΑ και η περίπτωσή του είναι πάρα πολύ δύσκολη.

Πάντως, από τις τάξεις του Ολυμπιακού βγαίνει το ότι θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για μία μπομπάτη μεταγραφή, που θα συναρπάσει τον κόσμο της ομάδας. Οι «ερυθρόλευκοι» είναι σίγουροι ότι θα τα καταφέρουν στο τέλος και θα πετύχουν τον στόχο τους, έστω και αν γνωρίζουν ότι η αγορά δεν είναι βατή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Διαρροή-φωτιά για Σπανούλη - Αυτή είναι η μεγάλη απόφασή του - Θα αντιδράσουν οι Αγγελόπουλοι;

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags