Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Άκυρο από τη Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Σκάει επιστροφή έκπληξη - Από τη λίστα του ΠΑΟ... στο Λιμάνι!
Μπάσκετ
| 2021-06-01 22:50:00

Άκυρο από τη Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Σκάει επιστροφή έκπληξη - Από τη λίστα του ΠΑΟ... στο Λιμάνι!

του Pick n' Scroll
Άκυρο από τη Νο1 επιλογή Μπαρτζώκα - Σκάει επιστροφή έκπληξη - Από τη λίστα του ΠΑΟ... στο Λιμάνι!

Η ανατροπή στον σχεδιασμό των Πειραιωτών και σενάρια για Έλληνα άσο. Ποιο το μεγάλο "εμπόδιο" για τον Ολυμπιακό, τι ψάχνει να βρει ο Έλληνας κόουτς στην αγορά και ποιες περιπτώσεις... χάθηκαν λόγω χρημάτων. Το Sportdog.gr αναλύει τον σχεδιασμό της ομάδας του Λιμανιού.

Ο Ολυμπιακός είχε πρώτο στόχο για την θέση του ψηλού τον Τζοκ Λαντέιλ, αλλά ο Αυστραλός δύσκολα θα φύγει από τον προορισμό του, που είναι να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ. Οι Πειραιώτες το πάλεψαν, έκαναν πολύ καλή πρόταση, αλλά ο πρώην παίκτης της Ζαλγκίρις είναι αμετάπειστος, θέλοντας να κάνει το άλμα για το κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου.

Ετσι ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του έχουν στρέψει αλλού την προσοχή τους και μάλιστα βιάζονται καθώς οι λύσεις στην αγορά δεν είναι πολλές. Ο πρώην «ερυθρόλευκος», Οθέλο Χάντερ, που βρίσκεται στην Μακάμπι, είναι μία επιλογή, που κοιτάνε με ενδιαφέρον, αλλά όπως λένε και στις μεταξύ τους συζητήσεις θα προτιμούσαν να πάνε σε κάτι πιο φρέσκο. Όπως στον Τζόρνταν Μίκι της Χίμκι, το κασέ του οποίου, όμως, προς το παρόν τουλάχιστον είναι απαγορευτικό. Είναι, όμως, ένας παίκτης, που ταιριάζει στο μπάσκετ, που θέλει να παίξει ο Μπαρτζώκας, και στην περίπτωσή του θα υπάρξει υπομονή.

Δεν αποκλείεται στο τέλος, αλλά είναι πολύ δύσκολο να πάει ο Ολυμπιακός για την θέση του ψηλού σε άπειρο παίκτη, όπως είναι ο Νέμπο της Χάποελ Εϊλάτ, που γράφτηκε για τον Παναθηναϊκό Ο Αμερικάνος αρέσει στους «ερυθρόλευκους», αλλά μετράει μόλις μία επαγγελματική σεζόν και αυτό προβληματίζει.

Ο Ολυμπιακός θα πάει σε μία τέτοια λύση μόνο αν μπορεί να βρει έναν πολύ καλό Ελληνα ψηλό. Αλλά κάτι τέτοιο είναι επίσης πολύ δύσκολο.

Ο Ντέβιν Μπούκερ της Χίμκι είναι επίσης μια επιλογή, που ξετρελαίνει τον Μπαρτζώκα, αλλά κι αυτός είναι πολύ ακριβός για τα δεδομένα του Ολυμπιακού. Και σε αντίθεση με τον Μίκι, είναι πολύ δύσκολο ο Μπούκερ να πέσει σημαντικά από τα χρήματα, που ζητάει. Αν δεν τα βρει στην Ευρώπη, θα ψάξει να τα πάρει στην Κίνα. Για τον Μπούκερ η προτεραιότητα φέτος το καλοκαίρι είναι τα πολλά χρήματα, που δεν μπορεί να προσφέρει ο Ολυμπιακός.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι' αυτό ήρθε στην Ελλάδα ο Κώστας Αντετοκούνμπο - Εκεί θα παίξει - Απόφαση… σοκ από τον Γιάννη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags