Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Δεν γίνεται να μην γυρίσει ο Ζοτς στον Παναθηναϊκό - Αυτό είδε ο κόσμος και πανηγυρίζει (ΦΩΤΟ)
| 2021-06-04 23:27:00

Δεν γίνεται να μην γυρίσει ο Ζοτς στον Παναθηναϊκό - Αυτό είδε ο κόσμος και πανηγυρίζει (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Δεν γίνεται να μην γυρίσει ο Ζοτς στον Παναθηναϊκό - Αυτό είδε ο κόσμος και πανηγυρίζει (ΦΩΤΟ)

Είναι κάτι παραπάνω από γνωστό ότι οι φίλοι του Παναθηναϊκού λατρεύουν τον Σέρβο τεχνικό και ανυπομονούν κάποια στιγμή να τον δουν στον σύλλογο και πάλι, μάλιστα αυτή η ώρα μάλλον δεν αργεί καθώς υπάρχει ένας... μάρτυρας που δύσκολα κάνει λάθος στις προβλέψεις του 

Παναθηναϊκός - Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Μπορεί οι Πράσινοι να έχουν προπονητή τον Όντεντ Κάτας, όμως τα σενάρια για την επόμενη μέρα είναι πολλά και ανάμεσα σε αυτά υπάρχει και το όνομα του Σέρβου τεχνικού. Η λατρεία του κόσμου για τον Ζοτς είναι τεράστια και οι στοιχηματικές εταιρείες βάζουν... φωτιά στα όνειρα των φίλων του Τριφυλλιού μιας και το παρουσιάζουν σαν φαβορί για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του Σέρβου.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός είναι πρώτος από τους μπούκ ως ο επικρατέστερος προορισμός του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με απόδοση 2,5, ενώ αρκετά πίσω είναι η ιταλική Βίρτους Μπολόνια (4,00), κάποια ομάδα στο ΝΒΑ είναι τρίτη (5,00) και η ισπανική Βαλένθια είναι τέταρτη (6,00).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags