Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για... εκτελεστή της ΑΕΚ - Άλλον θέλει ο Μπαρτζώκας - Φέρνει και top Έλληνα!
Μπάσκετ
| 2021-06-07 19:49:00

"Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για... εκτελεστή της ΑΕΚ - Άλλον θέλει ο Μπαρτζώκας - Φέρνει και top Έλληνα!

του Pick n' Scroll
"Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για... εκτελεστή της ΑΕΚ - Άλλον θέλει ο Μπαρτζώκας - Φέρνει και top Έλληνα!

Η πρώτη επιλογή των Πειραιωτών και μεταγραφή που περιμένουν στο ΣΕΦ. Οι "Ερυθρόλευκοι" φουλάρουν για να κλείσουν το νέο ρόστερ και ήδη έχουν κυκλοφορήσει τα ονόματα των παικτών που έχουν ξεχωρίσει. Ποιοι αρέσουν από Ελλάδα και η... κόντρα με το Τριφύλλι.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε το πολύ σοβαρό θέμα του ξένου ψηλού με την απόκτηση του Μουσταφά Φολ και τώρα έχει ρίξει όλο του το βάρος στο κομμάτι του πλέι-μέικερ. Μετά την απώλεια του Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έχει στραφεί στον Τόμας Ουόκαπ της Ζαλγκίρις, αλλά είναι πολύ δύσκολη η περίπτωσή του. Και αυτό, διότι έχει μπει στο παιχνίδι της απόκτησής του η πολύ πλούσια Εφές, ενώ σταθερά τον θέλει η Μακάμπι του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Από τις εναλλακτικές λύσεις του Ουόκαπ είναι ο Κόρει Ουόλντεν του Ερυθρού Αστέρα, ένας γκαρντ, που άφησε θετικές εντυπώσεις στην Ευρωλίγκα. Δεν είναι παίκτης, που έσπασε τα κοντέρ, αλλά σε σχέση με το τι κυκλοφορεί στην αγορά χαρακτηρίζεται ικανοποιητική λύση.

Πάντως, ο Ολυμπιακός κοιτάζει και στο πρωτάθλημα της Α1. Και πέρα από τους Κάρτερ, Ντιαλό του Λαυρίου, και τον Λούντζη του Προμηθέα, έχει κυκλώσει και το όνομα του Ντάριλ Μέικον της ΑΕΚ. Ο Αμερικάνος γκαρντ στο τελείωμα της σεζόν κάνει τρομερά παιχνίδια και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων, ανάμεσα σε αυτές είναι ο Ολυμπιακός, αλλά και ο Παναθηναϊκός.

Ο Μέικον έχει ηγετικά προσόντα, έχει ξεχωριστά στοιχεία στην επίθεση και πλέον είναι πιο έμπειρος, μετρώντας μία χρονιά στην Ευρώπη. Δεν είναι πρώτη επιλογή του Ολυμπιακού, αλλά δεν περνάει και απαρατήρητος, ειδικά με την έλλειψη πλέι-μέικερ, που υπάρχει στην αγορά.

Και στο φινάλε υπάρχουν και αυτοί, που λένε ότι αν είναι να πάρει ο Ολυμπιακός μία όχι πρώτης κλάσης επιλογή, όπως είναι ο Ουόλντεν, καλύτερα να δοκιμάσει τον Μέικον, που κόντρα στον Παναθηναϊκό ειδικά έδειξε ότι μπορεί να σταθεί στο υψηλότερο επίπεδο.

Ο Ολυμπιακός παίρνοντας πλέι-μέικερ θα πάρει και «2άρι» με τον Τάιλερ Ντόρσεϊ να παραμένει στα υπόψη αλλά να αργεί η υπόθεσή του καθώς ο ομογενής γκαρντ θέλει να περιμένει το ΝΒΑ.

Επίσης για την ίδια θέση παίζει πολύ και το όνομα του Νταρούν Χίλιαρντ, που θα φύγει σε λίγες μέρες από την ΤΣΣΚΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Θα κάνει θαύματα στον Ολυμπιακό - Δεύτερη μεταγραφή-έκπληξη ο Μπαρτζώκας - Ο Σπανούλης θα..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags