Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" ο Κάτας από ΠΑΟ - Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για τον πάγκο - "Κλέβει" Πράσινο άσο η Ρεάλ!
Μπάσκετ
| 2021-06-08 22:38:00

"Τελειώνει" ο Κάτας από ΠΑΟ - Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για τον πάγκο - "Κλέβει" Πράσινο άσο η Ρεάλ!

του Pick n' Scroll
"Τελειώνει" ο Κάτας από ΠΑΟ - Αυτός είναι το Νο1 φαβορί για τον πάγκο - "Κλέβει" Πράσινο άσο η Ρεάλ!

Οι τρελές οικονομικές απαιτήσεις και ο επόμενος προπονητής. Το Τριφύλλι πανηγυρίζει το πρωτάθλημα και άμεσα γυρίζει σελίδα. Στόχος της διοίκησης η αλλαγή προπονητή και η βελτίωση του ρόστερ, ώστε η ομάδα να επιστρέψει σε υψηλότερες θέσεις στην Ευρωλίγκα.

Παναθηναϊκός: Ο Ιωάννης Παπαπέτρου είναι συγκριτικά ο καλύτερος παίκτης του φετινού Παναθηναϊκού. Στα 27 του χρόνια έχει βελτιωθεί πολύ και έχει περάσει στο επίπεδο των καλύτερων σμολ-φόργουορντ της Ευρωλίγκας. Για αυτό άλλωστε ορισμένα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης έχουν ήδη εκδηλώσει ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Η πρωταθλήτρια Ευρώπης Εφές είναι μία από αυτές τις ομάδες και μάλιστα του προσφέρει αρκετά παραπάνω από 1 εκ. ευρώ ετησίως για να τον κάνει δικό της. Τον θέλει επίσης ο Τσάβι Πασκουάλ στην Ζενίτ, ενώ ο «Πάπι» είναι και στην ατζέντα της Ρεάλ. Στους Μαδριλένους αρέσει, αλλά δεν ξέρουν αν μπορούν να του δώσουν τα χρήματα, που θέλει και τα οποία είναι παραπάνω από 1 εκ. ευρώ για κάθε χρονιά συνεργασίας.

Παρ' όλα αυτά ο Παπαπέτρου θέλει να μείνει στον Παναθηναϊκό. Το λέει δημόσια και το εννοεί. Θέλει να ικανοποιηθεί οικονομικά, αλλά εξίσου βασικό είναι ότι θέλει να φτιάξει ομάδα ο Παναθηναϊκός, που να είναι ανταγωνιστική στην Ευρωλίγκα. Και όχι όπως ήταν φέτος, που κατρακύλησε στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Προς το παρόν όλοι στο «τριφύλλι» αυτό, που βλέπουν δεν είναι άλλο από την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Μετά θα αρχίσει μία μάχη, που θα κρατήσει μέχρι το τέλος του Ιουνίου και που θα έχει να κάνει με το αν θα παραμείνει ή όχι ο Οντεντ Κάτας, με το αν θα συνεχίσουν στο ΟΑΚΑ πέρα από τον Παπαπέτρου και οι Μήτογλου, Χεζόνια και Νέντοβιτς.

Πολλά ονόματα παικτών ακούγονται ήδη και γράφονται για τον εξάστερο, όπως του Ζούσμαν, του ΜακΓκι και του Νέμπο. Τίποτα, όμως, δεν έχει γίνει και ούτε θα γίνει πριν τελεσιδικήσει το θέμα του προπονητή. Ο Κάτας έχει συμβόλαιο και για την επόμενη χρονιά, ο Παναθηναϊκός, όμως, έχει το δικαίωμα να τον αποδεσμεύσει μέσα στο καλοκαίρι, δίνοντας του ένα συγκεκριμένο ποσό. Κάτι, που αυτή την στιγμή φαίνεται το επικρατέστερο να γίνει με τον Δημήτρη Πρίφτη να ακούγεται ως ο πιθανότερος αντικαταστάτης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έτσι σηκώνουν Ευρωλίγκα ΠΑΟ-Ολυμπιακός - Ντεσαβαντάζ για Μπαρτζώκα - Νέντοβιτς, Χεζόνια θα..."

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags