Facebook Pixel Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Κλείνει σπουδαία μεταγραφή ο Ολυμπιακός - "Μαντάτα" για Σπανούλη - Το πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας!
| 2021-06-09 22:32:00

Κλείνει σπουδαία μεταγραφή ο Ολυμπιακός - "Μαντάτα" για Σπανούλη - Το πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας!

του Pick n' Scroll
Κλείνει σπουδαία μεταγραφή ο Ολυμπιακός - "Μαντάτα" για Σπανούλη - Το πήρε απόφαση ο Μπαρτζώκας!

Ο παικταράς που έρχεται ΣΕΦ και τι θα γίνει με τον Kill-Bill. Ασχέτως αν θα αποφασίσει ο αρχηγός των Πειραιωτών να συνεχίσει το μπάσκετ ή όχι, στην ομάδα τρέχουν τον σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν. Ποιος θα είναι ο... ελάχιστος ρόλος του την επόμενη σεζόν, εάν μείνει.
 

Ολυμπιακός - Βασίλης Σπανούλης: Ο Ολυμπιακός παλεύει για να κάνει την μεγάλη μεταγραφή του Τόμας Ουόκαπ από την Ζαλγκίρις με τους ανθρώπους του να είναι αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρουν. Αν πάρουν τον Αμερικάνο γκαρντ, θα έχουν καταφέρει κάτι πολύ σπουδαίο, αφού πρόκειται για παίκτη με ξεχωριστά προσόντα και σε πολύ καλή ηλικία. Θα πάρει έτσι ακόμη μεγαλύτερη αξία και η απόκτηση του Μουσταφά Φολ, που δεν είναι από τους καλύτερους σέντερ της Ευρωλίγκας, είναι, όμως, ιδανικό συμπλήρωμα για τον Χασάν Μάρτιν.

Εκείνο το θέμα, πάντως, που δεν έχει λυθεί και πολλοί είναι αυτοί, που έχουνε μείνει με την απορία, είναι αυτό του Βασίλη Σπανούλη. Εχουν περάσει δύο μήνες από το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς με την Χίμκι και τις περίεργες δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα για τον V-Span.

Από τότε, λοιπόν, δεν έχει γίνει κάτι ανάμεσα στις δύο πλευρές για το αν θα ανανεώσουν ή όχι την συνεργασία τους. Και αν έχει γίνει κάτι (που όλοι λένε ότι δεν έχει γίνει), δεν έχει βγει προς τα έξω.

Αντίθετα, αυτό, που βγήκε προς τα έξω είναι ότι η Αρμάνι έχει δείξει ενδιαφέρον για τον 39χρονο σούπερ σταρ.

Στο τέλος μπορεί να γίνει αυτό, που θέλει ο κόσμος του Ολυμπιακού και να μείνει ο Σπανούλης στο μεγάλο λιμάνι. Οι Πειραιώτες, όμως, φτιάχνουν ήδη την ομάδα τους και αν πάρουν και τον Ουόκαπ, ο τελευταίος μαζί με τον Σλούκα θα είναι εκείνοι, που θα έχουν τα ηνία. Αρα ο τρίτος πλέι-μέικερ δεν θα έχει ιδιαίτερο ρόλο. Και αν πει κάποιος ότι ο τρίτος πλέι-μέικερ μπορεί να παίζει και «2άρι», αλήθεια θα είναι. Μόνο, που ο Ολυμπιακός θα πάρει και «2άρι» ξένο, θα πάρει και τον Λούντζη, ίσως μάλιστα πάρει και έναν ακόμη γκαρντ. Και έχει και τον Λαρεντζάκη και τον ΜακΚίσικ. Οπότε τα περιθώρια για τον τρίτο πλέι-μέικερ, δεν θα είναι πολλά.

Οι απορίες θα λυθούν κάποια στιγμή, δεν ξέρει κανείς αν θα είναι πριν από το Προολυμπιακό του Καναδά ή μετά. Είναι τεράστια η υπόθεση του Σπανούλη και όχι τόσο στο αγωνιστικό μέρος πλέον, αφού ήταν ο άνθρωπος, που αναγέννησε τον Ολυμπιακό. Και θα κάνει τεράστια αίσθηση αν μετά από 11 χρόνια εγκαταλείψει το μεγάλο λιμάνι, που τόσο αγαπά και τόσο τον αγαπά.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" Ολυμπιακού-ΠΑΟ για... εκτελεστή της ΑΕΚ - Άλλον θέλει ο Μπαρτζώκας - Φέρνει και top Έλληνα!

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags