Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Δημήτρης Διαμαντίδης: "Βόμβα" για αποχώρησης Διαμαντίδη στον ΠΑΟ - Έρχεται προπονητής και… Χάντερ!
Μπάσκετ
| 2021-06-14 21:07:00

"Βόμβα" για αποχώρηση Διαμαντίδη στον ΠΑΟ - Εξελίξεις στην ΚΑΕ - Έρχεται προπονητής και… Χάντερ!

του Pick n' Scroll
"Βόμβα" για αποχώρηση Διαμαντίδη στον ΠΑΟ - Εξελίξεις στην ΚΑΕ - Έρχεται προπονητής και… Χάντερ!

Έντονη φημολογία για μεγάλες αλλαγές στο Τριφύλλι άμεσα. Τι συμβαίνει με τον Δημήτρη Διαμαντίδη και οι εξελίξεις όσον αφορά τον προπονητή και το ρόστερ. Οι Πράσινοι… φουλάρουν για Πρίφτη και τουλάχιστον δύο παίκτες τις επόμενες ημέρες.

Παναθηναϊκός - Δημήτρης Διαμαντίδης: Όλα τα βλέμματα στον Παναθηναϊκό είναι πλέον στο τι ακριβώς θα πει ο Τάκης Τριαντόπουλος στη συνέντευξη, που θα δώσει τις επόμενες μέρες.

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» αγωνιά για το μέλλον της ομάδας του, καθώς μάλιστα ο Τριαντόπουλος είπε σήμερα στο SDNA ότι και Ομπράντοβιτς δεν υπάρχει και μεγάλο μπάτζετ επίσης δεν πρέπει να ονειρεύεται κάποιος. Είπε ότι ο Παναθηναϊκός θα πάει πάλι με έσοδα-έξοδα, τα οποία έσοδα, όπως αναφέραμε πριν από μερικές μέρες, θα είναι αυξημένα και αυτό θα έχει να κάνει με το άνοιγμα των γηπέδων, τα διαρκείας και τα εισιτήρια αγώνων.

Το θέμα του προπονητή είναι από τα πρώτα, που θα λυθεί, με τον Κάτας να είναι σε πολύ δύσκολη θέση και τον Πρίφτη να είναι ο διακαής πόθος. Ο Πρίφτης, πάντως, πρέπει να ξεμπλέξει με την Ούνιξ Καζάν, την οποία οδήγησε σε μεγάλες επιτυχίες φέτος.

Επίσης αγωνία υπάρχει για το αν θα μείνουν ή όχι (και ποιοι) οι Μήτογλου, Χεζόνια, Παπαπέτρου και Νέντοβιτς. Αυτοί, που ξέρουν και ζυγίζουν τα πράγματα λένε ότι αποκλείεται να μείνουν και οι τέσσερις στο ΟΑΚΑ και ο λόγος είναι οικονομικός.

Θα γίνουν βέβαια και μεταγραφές με τον Ντάριλ Μέικον της ΑΕΚ να είναι από τους πρώτους παίκτες της σχετικής λίστας. Ο Αμερικάνος έκανε πολύ καλά παιχνίδια με την «Ενωση», ταλαιπώρησε τον Παναθηναϊκό στα μεταξύ τους παιχνίδια και έχει πλέον μεγάλη ζήτηση.

Θα αποκτηθεί επίσης και ένας πολύ καλός ψηλός, που θα αποτελέσει ζευγάρι στην θέση του σέντερ με τον Γιώργο Παπαγιάννη. Ενας παίκτης στο στυλ του Γιεκίρι της Μπασκόνια και του Χάντερ της Μακάμπι. Να είναι έμπειρος, να ξέρει την Ευρωλίγκα.

Πάντως, οι Παναθηναϊκοί δεν θέλουν με τίποτα να επιβεβαιωθούν οι φήμες, που θέλουν τον Δημήτρη Διαμαντίδη να αποχωρεί από την ΚΑΕ. Ο κόσμος του «τριφυλλιού» έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον μεγάλο αστέρα του παρελθόντος και δεν θέλει να ακούει ούτε για αστείο ενδεχόμενο αποχώρησής του από την ΚΑΕ. Οι φήμες είναι έντονες, αλλά η πραγματικότητα μπορεί να είναι διαφορετική, κάτι, που θα φανεί τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αυτόν θέλει προπονητή ο Αλβέρτης - Πόσο αυξάνεται το μπάτζετ - "Κλέβει" άσο του ΠΑΟ η Αρμάνι!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags