Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Άσχημα νέα για ΠΑΟ - Σκάει ηχηρή αποχώρηση που θα… πονέσει τον κόσμο - Αλλάζει και η διοίκηση!
Μπάσκετ
| 2021-06-15 23:28:00

Άσχημα νέα για ΠΑΟ - Σκάει ηχηρή αποχώρηση που θα… πονέσει τον κόσμο - Αλλάζει και η διοίκηση!

του Pick n' Scroll
Άσχημα νέα για ΠΑΟ - Σκάει ηχηρή αποχώρηση που θα… πονέσει τον κόσμο - Αλλάζει και η διοίκηση!

Τι συμβαίνει με Διαμαντίδη-Αλβέρτη και ποιον παίκτη θέλουν να "κλέψουν"; Τα επόμενα δύο 24ωρα είναι πολύ κρίσιμα για το Τριφύλλι και οι φιλαθλοι του περιμένουν με αγωνία τις επίσημες ανακοινώσεις. Ποια είναι όμως τα δυσάρεστα νέα που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες;

Οι μέρες περνάνε και η αγωνία των φίλων του Παναθηναϊκού για την επόμενη μέρα της ομάδας τους ανεβαίνει στο κόκκινο. Είδαν την φετινή όχι καλή κατάσταση του «τριφυλλιού» και δεν θέλουν με τίποτα να το ξαναζήσουν. Ξέρουν ότι επιστροφή στα παλιά μεγαλεία δεν μπορεί να γίνει, θέλουν, όμως, κάτι πολύ καλύτερο από την φετινή κατάσταση με την απογοητευτική πορεία στην Ευρωλίγκα.

Τις απορίες λογικά θα τις λύσει όλες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, στη συνέντευξη Τύπου, που θα δώσει το μεσημέρι της Πέμπτης. Θα κάνει αναδρομή στη χρονιά, που πέρασε, θα μιλήσει για την επόμενη, για το θέμα του προπονητή, για τις ανανεώσεις των συμβολαίων.

Νέντοβιτς, Μήτογλου, Παπαπέτρου και Χεζόνια είναι ελεύθεροι και άνθρωποι, που γνωρίζουν καλά πρόσωπα και πράγματα, λένε ότι δεν υπάρχει ούτε μία πιθανότητα να μείνουν και οι τέσσερις στο ΟΑΚΑ. Ηδη τον Παπαπέτρου τον φλερτάρουν οι Εφές και Αρμάνι, ενώ η ιταλική ομάδα έχει στο στόχαστρό της και τον Μήτογλου. Τον τελευταίο, όμως, δεν είναι μόνο η Αρμάνι, που τον κοιτάει, και αυτό κάνει ακόμη πιο δύσκολη την περίπτωση της παραμονής του στο «τριφύλλι».

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού απογοητεύεται, ακούγοντας ότι η ομάδα του θα πάρει παίκτες σαν τον Μέικον και τον Ντιαλό. Πρόκειται για καλές μονάδες, που, όμως, δεν είναι για το επίπεδο ενός Παναθηναϊκού, που θέλει να φτάσει ψηλά.

Ποιο, όμως, θα είναι το ταβάνι του εξάστερου; Μήπως θα είναι και πάλι χαμηλό; Ο Τριαντόπουλος θα τα εξηγήσει όλα την Πέμπτη και μένει να φανεί αν ανταποκρίνονται στη πραγματικότητα και οι φήμες, που θέλουν το υπάρχον διοικητικό σχήμα (Τριαντόπουλος, Αλβέρτης και Διαμαντίδης) να μην συνεχίζει με την εν λόγω μορφή. Ήδη το Sportdog.gr σας μετέφερε με χθεσινό ρεπορτάζ τις πληροφορίες για τον Δημήτρη Διαμαντίδη.

Και μέσα σε όλα αυτά, τις επόμενες ώρες αναμένεται στην Αθήνα ο Δημήτρης Πρίφτης, ο οποίος για πολλούς θα είναι ο νέος προπονητής του Παναθηναϊκού.

***ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Βόμβα" για αποχώρηση Διαμαντίδη στον ΠΑΟ - Εξελίξεις στην ΚΑΕ - Έρχεται προπονητής και… Χάντερ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags