Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μένει ή φεύγει ο Διαμαντίδης; - Φουλάρει για δύο Έλληνες ο ΠΑΟ - "Μπαμ" με διεθνή άσο ο Ολυμπιακός
Μπάσκετ
| 2021-06-16 23:01:00

Μένει ή φεύγει ο Διαμαντίδης; - Φουλάρει για δύο Έλληνες ο ΠΑΟ - "Μπαμ" με διεθνή άσο ο Ολυμπιακός

του Pick n' Scroll
Μένει ή φεύγει ο Διαμαντίδης; - Φουλάρει για δύο Έλληνες ο ΠΑΟ - "Μπαμ" με διεθνή άσο ο Ολυμπιακός

Ανακοινώσεις στο Τριφύλλι, σούπερ επιστροφή στο Λιμάνι. Κρίσιμα 24ωρα για τους αιώνιους, με τους Πράσινους να βρίσκονται σε ένα πολύ σημαντικό σημείο και τους Πειραιώτες να ετοιμάζονται για δύο δυνατές μεταγραφές.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Η ώρα που οι φίλοι του Παναθηναϊκού θα γίνουν σοφότεροι για την επόμενη μέρα της ομάδας τους πλησιάζει.

Σε λίγες ώρες ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Τάκης Τριαντόπουλος, θα δώσει συνέντευξη Τύπου και θα ανοίξει τα χαρτιά του. Προφανώς θα λύσει τις απορίες, που υπάρχουν, και έχουν να κάνουν με την φετινή προσπάθεια, αλλά και με την ομάδα, που θα υπάρχει του χρόνου: ποιος θα είναι ο προπονητής, ποιο θα είναι το μπάτζετ, τι θα γίνει με τους Παπαπέτρου, Χεζόνια, Μήτογλου και Νέντοβιτς, των οποίων έληξαν τα συμβόλαια. Επίσης θα ξεκαθαρίσει την φημολογία, που υπάρχει και κάνει λόγο για αποχώρηση του Δημήτρη Διαμαντίδη.

Μέχρι, λοιπόν, να μιλήσει ο Τριαντόπουλος, κανείς δεν μπορεί να πει με βεβαιότητα τι ακριβώς θα γίνει την επόμενη μέρα. Σίγουρα, πάντως, ο Παναθηναϊκός θέλει να ενισχύσει τον ελληνικό του κορμό και σε αυτό το πλαίσιο έχει ρίξει τα δίχτυα του στον Μουράτο του Λαυρίου και στον Χουγκάζ του Ιωνικού Νικαίας.

Πρώτα από όλα, βέβαια, θέλει να κρατήσει τον Μήτογλου και τον Παπαπέτρου. Κάτι, που δεν είναι εύκολο. Τους δύο παίκτες πολιορκούν ομάδες από την Ευρώπη, την ίδια ώρα, που το κασέ τους έχει ανέβει σημαντικά.

Στον ελληνικό κορμό μπορεί να ενταχθεί και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Εδώ και καιρό ακούγεται ότι μπορεί να γίνει Ελληνας, ίσως, λοιπόν, να ήρθε η ώρα, που κάτι τέτοιο θα γίνει πραγματικότητα. Αν συμβεί, θα είναι μεγάλη υπόθεση για τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον για τις εγχώριες διοργανώσεις, καθώς θα μπορεί να πάρει έναν ξένο ακόμα.

Και θα είναι σημαντικό ακόμη πιο πολύ ειδικά αν επιστρέψει στην Α1 ο Ολυμπιακός, ο οποίος θα είναι πολύ δυνατός. Οι Πειραιώτες παίρνουν τον Λάιτι από την Βιλερμπάν, αλλά μπορεί να πάρουν και τον Ντόρσεϊ, που έχει ελληνικό διαβατήριο. Και αν γίνει κάτι τέτοιο θα έχουν μία εξαιρετικά δυνατή περιφέρεια, για την οποία μέχρι στιγμής υπάρχει το ερωτηματικό του Βασίλη Σπανούλη.

Το ελληνικό μπάσκετ πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά οι «αιώνιοι» έχουν πάντα τον τρόπο να τραβάνε το ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στον... αέρα ο σχεδιασμός του Μπαρτζώκα - Αποφασίζουν οι Αγγελόπουλοι - Όλα "ρευστά" στο Λιμάνι

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags