Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έτσι… απαντάει ο ΠΑΟ για Μήτογλου - Tέσσερις Έλληνες και δύο NBAers - Φήμες για μεγάλη επιστροφή!
Μπάσκετ
| 2021-06-21 23:00:00

Έτσι… απαντάει ο ΠΑΟ για Μήτογλου - Tέσσερις Έλληνες και δύο NBAers - Φήμες για μεγάλη επιστροφή!

του Pick n' Scroll
Έτσι… απαντάει ο ΠΑΟ για Μήτογλου - Tέσσερις Έλληνες και δύο NBAers - Φήμες για μεγάλη επιστροφή!

Το πλάνο για τη νέα σεζόν και οι δύο εξαιρετικές περιπτώσεις που κυνηγούν. Ο Παναθηναϊκός αφήνει πίσω του το... διαζύγιο με τον Ντίνο Μήτογλου και "τρέχει" για την επόμενη σεζόν. Η ενίσχυση του ελληνικού στοιχείου, οι παίκτες από το NBA και η επιστροφή που θα προκαλέσει αίσθηση.
 

Παναθηναϊκός: Ο Ντίνος Μήτογλου προβάρει ήδη την φανέλα της Αρμάνι και στον Παναθηναϊκό τρέχουν για να καλύψουν το κενό του.

Τρέχουν πάνω από όλα για να δυναμώσουν τον ελληνικό κορμό, που δέχθηκε χτύπημα από την αποχώρηση του διεθνούς πάουερ-φόργουορντ. Ο Νίκος Χουγκάζ είναι από εκείνους, που βρίσκονται προ των πυλών του ΟΑΚΑ, καθώς θεωρείται πλέον θέμα τυπικό να τον πάρει ο Παναθηναϊκός από τον Ιωνικό Νικαίας. Ο Χουγκάζ έκανε πολύ καλή σεζόν με τους Νικαιώτες, είναι 22 ετών, έχει πολύ καλό σουτ και όλο το μέλλον είναι μπροστά του.

Αλλά δεν θα είναι ο μοναδικός Ελληνας, που θα προστεθεί στο ρόστερ του εξάστερου. Μεγάλο ενδιαφέρον υπάρχει και για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, ο οποίος είχε θετική παρουσία στο «Ακρόπολις». Ο πρώην σέντερ των Λέικερς είναι ελεύθερος, έχει προτεραιότητα το ΝΒΑ, αλλά τον θέλουν και ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» έχουν επίσης στη λίστα τους τον Ναζ Μήτρου-Λονγκ, που δεν έχει ομάδα στο ΝΒΑ. Σκέφτονται να τον φέρουν στην Ελλάδα και να τον χρησιμοποιήσουν μόλις πάρει το ελληνικό διαβατήριο. Κάτι, που εκτιμάται ότι δεν θα πάρει πολύ χρόνο.

Ενας ακόμη παίκτης, που θα μείνει ελεύθερος, είναι, πάντως, και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Λήγει το διετές του συμβόλαιο με τους Μιλγουόκι Μπακς και μένει να δούμε τι θα αποφασίσει. Θα μείνει εκεί, όπου δεν παίζει πολύ ή θα επιστρέψει στην Ευρώπη στα 29 του για να έχει χώρο και χρόνο σε μία ομάδα Ευρωλίγκας; Αν γίνει το δεύτερο, ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του και γιατί τον χρειάζεται πραγματικά αλλά και επειδή υπάρχει το πολύ καλό παρελθόν ανάμεσα στις δύο πλευρές.
 


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Extreme makeover" στον ΠΑΟ - "Σκούπα" στο ρόστερ, οι επόμενοι που φεύγουν - Η πρώτη μεταγραφή
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags