Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Νέο… χτύπημα ΠΑΟ - Πρώτη επαφή με "4αρι", έκπληξη στον "άσο" - Τα πολλά λεφτά και ο Καββαδάς
Μπάσκετ
| 2021-07-05 20:40:00

Νέο… χτύπημα ΠΑΟ - Πρώτη επαφή με "4αρι", έκπληξη στον "άσσο" - Τα πολλά λεφτά και ο Καββαδάς

του Pick n' Scroll
Νέο… χτύπημα ΠΑΟ - Πρώτη επαφή με "4αρι", έκπληξη στον "άσσο" - Τα πολλά λεφτά και ο Καββαδάς

Η απουσία Γιαννακόπουλου και οι επόμενες μεταγραφές. Ο Έλληνας κόουτς δεν χάνει λεπτό και οι Πράσινοι φουλάρουν για να κλείσουν το ρόστερ. Οι τρεις ψηλοί που θα αποκτηθούν και η αναζήτηση για τον πλέι μέκερ. Ποιο το πρώτο όνομα στη λίστα.

Παναθηναϊκός: Τα νέα έρχονται το ένα μετά το άλλο πλέον για τον Παναθηναϊκό και ο κόσμος του αρχίζει να παίρνει και πάλι τα πάνω του. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς ανανέωσε μέχρι το καλοκαίρι του 2023, ακολουθεί ο Ιωάννης Παπαπέτρου, ο Κέντρικ Πέρι έχει κλείσει, ενώ έχει αποκτηθεί και ο Νίκος Χουγκάζ από τον Ιωνικό.

Η αγωνία, όμως, για το ρόστερ της επόμενης χρονιάς δεν έχει κοπάσει και όλοι ρωτάνε πλέον αν θα μείνει ο Μάριο Χεζόνια. Καθώς επίσης και ποιος θα είναι ο βασικός πλέι-μέικερ.

Υπάρχει, βέβαια, και κενό στην θέση «4» μετά την απώλεια του Κέβιν Χέρβεϊ, που πάει στην Βίρτους Μπολόνια. Ο Δημήτρης Πρίφτης έχει δύο βασικές επιλογές και η μία αφορά στον Οκάρο Ουάιτ, τον οποίο είχε και στην Ούνιξ Καζάν και στον Αρη. Ο Ουάιτ έχει ζητήσει πολλά λεφτά στην πρώτη κρούση, που του έγινε, αλλά ο Παναθηναϊκός θα επιμείνει μήπως και βρει την άκρη. Οι «πράσινοι» θα πάρουν δύο «4άρια» και τουλάχιστον έναν ακόμη σέντερ. Οι δύο από αυτούς τους τρεις παίκτες δεν θα είναι ιδιαίτερα ακριβοί, γιατί δεν βγαίνει το μπάτζετ. Θα είναι καλοί παίκτες, όχι, όμως, από αυτούς, που κάνουν γκελ στον κόσμο.

Αλλωστε ο Παναθηναϊκός δεν έχει πλέον την βαθιά τσέπη του Δημήτρη Γιαννακόπουλου και προσπαθεί με όσα έσοδα αποκομίζει να φτιάξει το ρόστερ του.

Για το ελληνικό κορμό επιδίωξη είναι να μείνουν ο Κασελάκης με τον Μποχωρίδης, ενώ στη λίστα υπάρχει και το όνομα του Βασίλη Καββαδά.

Για την θέση του πλέι-μέικερ ο Πρίφτης το ψάχνει διεξοδικά με τον Νέιτ Ουόλτερς να είναι ψηλά στη λίστα του. Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, όμως, κοιτάζει και πιο ψαγμένες λύσεις, θέλοντας το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα για την ομάδα του.

Όπως και να είναι, στο «τριφύλλι» θεωρούν ότι η ομάδα, που θα έχουν του χρόνου, θα είναι πολύ καλύτερη από αυτή, που είχαν την χρονιά, που μας πέρασε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Σωστή λύση ο Πρίφτης, πήγε καλά ο Μέικον - Έφτιαξαν το πρωτάθλημα για να ανέβει ο Ολυμπιακός..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags