Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Λύνει μεγάλο πρόβλημα ο Μέικον, αυτός λείπει από το ΟΑΚΑ - Δεν μπορούν ΠΑΟ και Ολυμπιακός να..."
| 2021-07-06 15:29:00

"Λύνει μεγάλο πρόβλημα ο Μέικον, αυτός λείπει από το ΟΑΚΑ - Δεν μπορούν ΠΑΟ και Ολυμπιακός να..."

του Γιώργου Κτενά
"Λύνει μεγάλο πρόβλημα ο Μέικον, αυτός λείπει από το ΟΑΚΑ - Δεν μπορούν ΠΑΟ και Ολυμπιακός να..."

Πώς και γιατί αλλάζουν το Τριφύλλι οι νέες μεταγραφές και πόσο σημαντικό είναι για τον σύλλογο που ανανέωσαν οι Παπαπέτρου και Νέντοβιτς. Έμπειρος προπονητής σχολιάζει το νέο ρόστερ που "χτίζει" ο Δημήτρης Πρίφτης και στέκεται στον παίκτη που λείπει από το ΟΑΚΑ...

Παναθηναϊκός: Σε όλη την παναθηναϊκή επικαιρότητα αναφέρθηκε με δηλώσεις του στο Sportdog ο Κώστας Σορώτος, πεπειραμένος τεχνικός που έχει φάει με το κουτάλι τα παρκέ.

Μίλησε για τη μεταγραφή του Πέρι, την ανανέωση του Νέντοβιτς αλλά και τον Παπαπέτρου, ενώ αναφέρθηκε και στους Μποχωρίδη-Κασελάκη που φαίνεται ότι θα συνεχίσουν στους Πράσινους.

"Σημαντικό για Παπαπέτρου - Ερωτηματικό για Νέντοβιτς - Δεν μπορούν ΠΑΟ-Ολυμπιακός να..."

"Είναι σημαντικό που έμεινε ο Παπαπέτρου, είναι αρχηγός, φυσικός ηγέτης του Παναθηναϊκού, πολύ σημαντική η παραμονή του. Σε μια εποχή που γενικά οι καλοί παίκτες είτε δεν έρχονται στην Ελλάδα είτε φεύγουν από το πρωτάθλημα, είναι σημαντικό ότι βρήκε άκρη με τον Παπαπέτρου η ομάδα", ανέφερε αρχικά στο sportdog ο Κ. Σορώτος και στη συνέχεια πρόσθεσε για την παραμονή του Νέντοβιτς:

"Είναι πολύ καλός παίκτης, αλλά υπάρχει το ερωτηματικό της περσινής χρονιάς με τον τραυματισμό του. Παρόλη την απώλεια του Μήτογλου το Τριφύλλι δείχνει ότι θέλει να είναι ανταγωνιστικό τη νέα σεζόν. Αν δεν έβγαζε τραυματισμούς ο Νέντοβιτς ίσως να έπαιζε στο ανώτερο δυνατό επίπεδο της Ευρωλίγκας. Τόσο στον Παναθηναϊκό όσο και στον Ολυμπιακό τα τελευταία χρόνια δεν μπορούν να πάρουν παίκτη από το πάνω ράφι".

"All around παίκτης ο Χεζόνια - Στο 5-6 ο Κασελάκης - Εξαιρετικό πρωτάθλημα ο Μεϊκόν"

Το ρεπορτάζ αναφέρει ότι και ο Χεζόνια είναι σε διαδικασία επαφών με τους Πράσινους. Θα είναι επιτυχία αν καταφέρει να τον κρατήσει.

"Έπαιζαν και πέρσι μαζί, ο Χεζόνια είναι διαπιστωμένης αξίας παίκτης. Δεν δίνει εξετάσεις, τον ξέρουμε. θεωρώ ότι οι Νέντοβιτς, Χεζόνια και Παπαπέτρου είναι μια καλή βάση για τον Παναθηναϊκό τής ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ο Χεζόνια είναι all around παίκτης, άλλωστε, μπορεί να δώσει λύσεις".

Ο Μεϊκόν, που γνωρίσαμε από τη θητεία του στην ΑΕΚ, επίσης φαίνεται ότι βρίσκεται κοντά στον Παναθηναϊκό. Αν και οι Πράσινοι ανακοίνωσαν τον Πέρι.

"Εκανε εξαιρετικό πρωτάθλημα, αν και στην αρχή δεν πολυγέμισε το μάτι, αλλά το τελείωμά του ήταν εξαιρετικό, σε θέση μάλιστα που πονούσε πέρσι ο Παναθηναϊκός. Είναι πλέι μέικερ σκόρερ, αλλά μαζί τους τρεις προηγούμενους πρέπει να βρεθεί και ένας ακόμα παίκτης που να είναι δημιουργός και όχι σκόρερ. Ο Περί, για παράδειγμα, είναι καλή λύση".

Οι Πράσινοι φαίνεται ότι θα κρατήσουν τη νέα σεζόν και τους Κασελάκη-Μποχωρίδη - Ποια είναι η άποψή σας για τους δύο Έλληνες παίκτες;

"Αν βγάλουμε τους και Παπαγιάννη και Παπαπέτρου, που από τους Έλληνες είναι πρώτης γραμμής, Μποχωρίδης και Κασελάκης είναι καλό να υπάρχουν στο ρόστερ. Ο Κασελάκης ακόμα και στην εθνική βοήθησε στο τελευταίο ματς, είναι παίκτης του 5-6 και θα παίζει συνέχεια για το 5-6".

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέο… χτύπημα ΠΑΟ - Πρώτη επαφή με "4αρι", έκπληξη στον "άσσο" - Τα πολλά λεφτά και ο Καββαδάς

 



 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags