Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αγωνία με Χεζόνια, φουλ για δύο "τεσσάρια" - Αυτός είναι η… τρέλα του Πρίφτη - Χτυπάει και G League
Μπάσκετ
| 2021-07-09 22:42:00

Αγωνία με Χεζόνια, φουλ για δύο "τεσσάρια" - Αυτός είναι η… τρέλα του Πρίφτη - Χτυπάει και G League

του Pick n' Scroll
Αγωνία με Χεζόνια, φουλ για δύο "τεσσάρια" - Αυτός είναι η… τρέλα του Πρίφτη - Χτυπάει και G League

Ποιον έχει "σημαδέψει" ο Έλληνας κόουτς και το σούπερ όνομα. Οι τελευταίες πληροφορίες για τον Κροάτη άσο, οι δύο παίκτες που θέλει να φέρει στο ΟΑΚΑ και η αναζήτηση των Πράσινων στην Αμερική. Με ποιους και πότε θα κλείσει το φετινό ρόστερ.

Ο Παναθηναϊκός μετράει αντίστροφα για να κλείσει το ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο κόσμος του είναι στα κάγκελα περιμένοντας να δει τι θα γίνει με τον Μάριο Χεζόνια. Ο Κροάτης είναι λατρεία για τους φίλους του «τριφυλλιού», που τον θέλουν πως και πως, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάτι ουσιαστικό. Αισιοδοξούν, όμως, άπαντες ότι ο πρώην παίκτης του ΝΒΑ θα είναι και του χρόνου κάτοικος ΟΑΚΑ.

Η θέση «4» είναι επίσης ένα σοβαρό θέμα για τον προπονητή της ομάδας, Δημήτρη Πρίφτη. Η τρέλα του είναι ο Οκάρο Ουάιτ και αυτόν πολεμάει να πάρει. Θα πάρει, όμως, δύο «4άρια» και επομένως κοιτάζει παντού, ώστε να βρει αυτό, που ψάχνει. Ο Κουβανός Ριβέρο είναι μία ακόμη λύση για τον Πρίφτη, που προτιμάει παίκτες, με τους οποίους έχει συνεργαστεί ή έχει αντιμετωπίσει με προηγούμενές του ομάδες.

Ο παίκτης, που θα ήθελε να πάρει σίγουρα, είναι ο Λουκ Σίκμα. Ο Αμερικάνος, όμως, έχει συμβόλαιο με την Αλμπα και δεν μπορεί να βγει από αυτό. Είναι ένας πανέξυπνος παίκτης, που και προηγούμενοι προπονητές του Παναθηναϊκού ήθελαν στο ΟΑΚΑ.

Δεν αποκλείεται να έρθει και πάλι στο προσκήνιο ο Κουίνσι Εϊσι, έστω και αν ο πρώην παίκτης της Μακάμπι έχει να παίξει πολύ καιρό. Είναι, όμως, τόσο λίγες οι αξιόπιστες λύσεις, που θα πάρεις και ένα ρίσκο σε μία τέτοια περίπτωση.

Ο Πρίφτης, πάντως, βλέπει τον τελευταίο καιρό και λύσεις από την Αμερική και το ΝΒΑ, καθώς και από την Κίνα. Αλλωστε το ένα από τα δύο «4άρια» δεν θα είναι ακριβό, οποτε ο προπονητής του Παναθηναϊκού μπορεί να αντλήσει έναν τέτοιο παίκτη από το θυγατρικό πρωτάθλημα της κορυφαίας λίγκας του κόσμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κυνηγάει Ουάιτ και έκπληξη… από Κούβα ή Σουηδία ο ΠΑΟ - Πανίσχυρη περιφέρεια - "Κόβει" ΜακΚόλουμ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags