Facebook Pixel Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Ψήνεται "βόμβα" με Θανάση Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό - Ποιον... διώχνει ο Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2021-07-12 22:49:00

Ψήνεται "βόμβα" με Θανάση Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό - Ποιον... διώχνει ο Χεζόνια!

του Pick n' Scroll
Ψήνεται "βόμβα" με Θανάση Αντετοκούνμπο στον Ολυμπιακό - Ποιον... διώχνει ο Χεζόνια!

Χαμός με τον Έλληνα άσο, που κλείνει σε ομάδα μαζί με τον Κώστα. Όλα θα κριθούν μετά τους τελικούς και σε σύσκεψη που θα γίνει παρουσία του Γιάννη. Γιατί θέλει να αφήσει το NBA και ποιος ο λόγος που δεν... χωράει στον Παναθηναϊκού που "χτίζει" ο Πρίφτης.

Ο Γιάννης και ο Θανάσης Αντετοκούνμπο δίνουν όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να κάνουν το πολύ δύσκολο και να κατακτήσουν το πρωτάθλημα με τους Μιλγουόκι Μπακς. Ο Γιάννης κάνει ακόμη μεγαλύτερη προσπάθεια, καθώς εκτός των άλλων είχε τραυματισμό πριν από μερικές μέρες, που τρόμαξε όλο τον κόσμο. Ευτυχώς, όμως, αποδείχθηκε ότι δεν ήταν κάτι ιδιαίτερα σοβαρό.

Κατακτήσει, δεν κατακτήσει το πρωτάθλημα ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, θα συνεχίσει να βρίσκεται στο κορυφαίο πρωτάθλημα του κόσμου, γιατί εκεί είναι η θέση του. Αλλωστε μιλάμε για έναν από τους 3-4 καλύτερους παίκτες του κόσμου πλέον.

Δεν είναι σίγουρο, όμως, ότι το ίδιο θα ισχύσει και για τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Το ευχαριστιέται εκεί, που είναι, είναι μαζί με την οικογένεια του, με τον Γιάννη, είναι μέσα στα φώτα της δημοσιότητας. Θέλει, όμως, και να παίζει. Πηγαίνοντας στα 30 του χρόνια, δεν έχει την πολυτέλεια να κάθεται και να βλέπει τους συμπαίκτες του. Είναι άλλωστε ένα παιδί με μεγάλη ενέργεια, την οποία και θέλει να «ξοδέψει». Όχι, όμως, στις προπονήσεις, αλλά στα παιχνίδια. Και στους Μπακς ο ρόλος του είναι πολύ μικρός.

Επομένως, δεν πρέπει να αποκλειστεί με τίποτα το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ευρώπη. Είναι κάτι άλλωστε, που το σκέφτεται. Στον Παναθηναϊκό δεν έχει χώρο, ειδικά αν μείνει ο Χεζόνια, στον Ολυμπιακό, όμως, υπάρχει. Και μάλιστα ο Ολυμπιακός θέλει και τον αδερφό του, τον Κώστα.

Τα πάντα θα ξεκαθαρίσουν μετά το τέλος των τελικών του ΝΒΑ. Εκεί θα γίνει το οικογενειακό συμβούλιο των Αντετοκούνμπο και θα αποφασιστεί τι θα κάνουν ο Κώστας και ο Θανάσης. Είναι κάτι, που αναμένεται με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και σαφώς θα κάνει μπαμ στους φίλους του Ολυμπιακού, αν αποκτηθούν πακέτο ο Κώστας με τον Θανάση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τηλέφωνο Ομπράντοβιτς σε Σλούκα- Τρομακτικό πισωγύρισμα για Ολυμπιακό - Λείπει ένα... πιστόλι"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags