Facebook Pixel Ολυμπιακός: Μεταγραφή… F4 οι Αγγελόπουλοι - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας - Όνομα έκπληξη και από ΝΒΑ!
Μπάσκετ
| 2021-07-17 23:02:00

Μεταγραφή… F4 οι Αγγελόπουλοι - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας - Όνομα έκπληξη και από ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Μεταγραφή… F4 οι Αγγελόπουλοι - Αυτόν ζήτησε ο Μπαρτζώκας - Όνομα έκπληξη και από ΝΒΑ!

Τελευταία προσθήκη που θα αλλάξει επίπεδο τον φετινό Ολυμπιακό. Ποιον παίκτη περιμένει ο Έλληνας κόουτς να δει στο ΣΕΦ, γιατί υπάρχει καθυστέρηση και ανησυχία και οι δύο εντυπωσιακές εναλλακτικές. Κλείνει το ρόστερ και με κάποιον Έλληνα, αντί του Κώστα Αντετοκούνμπο.

Ο Ολυμπιακός δεν είναι μακριά από το να σχηματίσει το ρόστερ του για την επόμενη σεζόν. Αυτό, που θέλει πλέον είναι τον…αντί-Λάιτι, καθώς και έναν Ελληνα ψηλό, αντί για τον Κώστα Αντετοκούνμπο, που προτίμησε την Βιλερμπάν.

Για την θέση του αντί-Λάιτι, ο Τάιλερ Ντόρσεϊ είναι στη κορυφή της λίστας. Μόνο, που πρέπει να περιμένουν οι Πειραιώτες και τον Αύγουστο για να δουν τι θα κάνει ο ομογενής γκαρντ με το ΝΒΑ. Αν θα βρει ή όχι ομάδα. Παράλληλα, όμως, οι Πειραιώτες ψάχνουν παντού για να ενισχύσουν την περιφέρειά τους και να είναι έτοιμοι για κάθε περίπτωση. Και για την θέση του Λάιτι, που τον είχαν σίγουρο, αλλά τον κράτησε η Βιλερμπάν, έχουν στρέψει το βλέμμα τους στην αγορά του ΝΒΑ, όπου οι λύσεις είναι πολλές. Ερχονται άλλωστε συνεχώς παίκτες από το ΝΒΑ στην Ευρωλίγκα, όπως έγινε με την Αρμάνι, που πήρε και Τρόι Ντάνιελς και Νικολό Μέλι.

Ο Ολυμπιακός στο στυλ που ψάχνει (3-2άρι) έχει πολλές επιλογές από το ΝΒΑ, μόνο, που πρέπει να δει αν έρχονται αυτοί οι παίκτες. Ή είναι σαν τον Ντόρσεϊ, που έχει θέσει προτεραιότητα την επιστροφή του στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Παίκτες σαν τον Μαξ Στρους των Χιτ ή τον Γκάρισον Μάθιους των Ουίζαρντς κάνουν διαφορά στην Ευρώπη με το σουτ τους και το έξυπνο παιχνίδι τους. Ερχονται όμως; Αυτό ψάχνουν στον Ολυμπιακό.

Οσον αφορά στον Ελληνα ψηλό, οι λύσεις πλέον δεν είναι πολλές και κυρίως ο λόγος γίνεται για τον Βασίλη Καββαδά και τον Δημήτρη Κακλαμανάκη. Παίζει και το ενδεχόμενο οι Πειραιώτες να κρατήσουν και να δώσουν ευκαιρία στον Βασίλη Χρηστίδη, που όλο αυτό τον καιρό ήταν στον Ολυμπιακό Β’. Μέσα στις επόμενες μέρες θα πάρουν την απόφασή τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Χάλασαν" τα σχέδια του Μπαρτζώκα - Φορτσάρει για Έλληνα - Μπαίνει "σφήνα" στον Παναθηναϊκό!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags