Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Καλή επιλογή ο Καββαδάς - Αυτός... έδιωξε Χεζόνια - Ερωτηματικά για Γουάιτ, θα λείψει από ΠΑΟ ο..."
| 2021-07-31 16:05:00

"Καλή επιλογή ο Καββαδάς - Αυτός... έδιωξε Χεζόνια - Ερωτηματικά για Ουάιτ, θα λείψει από ΠΑΟ ο..."

του Γιώργου Κτενά
"Καλή επιλογή ο Καββαδάς - Αυτός... έδιωξε Χεζόνια - Ερωτηματικά για Ουάιτ, θα λείψει από ΠΑΟ ο..."

Τα ερωτηματικά για Πρίφτη, τα κενά του Παναθηναϊκού και οι νέοι ηγέτες. Σούπερ ανάλυση για το νέο ρόστερ που χτίζουν οι Πράσινοι, για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις, αλλά και τον κορμό των Ελλήνων που θα έχουν πλέον στο ΟΑΚΑ. Συνέντευξη με τον κόουτς Καλαμπάκο.

Παναθηναϊκός: Όλες τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από το Τριφύλλι σχολίασε μέσω τού sportdog.gr ο Ντίνος Καλαμπάκος.

Ο πεπειραμένος τεχνικός αναφέρθηκε στην έλευση του Βασίλη Καββαδά στους Πράσινους, στην αποχώρηση του Μάριο Χεζόνια, αλλά και στην παραμονή των Παπαπέτρου-Παπαγιάννη στο ρόστερ.

Ακόμα, μας μίλησε για την παρουσία τού Δημήτρη Πρίφτη στην άκρη τού πάγκου αλλά και για τον Οκάρο Ουάιτ που ήρθε για να καλύψει το κενό τού Ντίνου Μήτογλου.

"Δυνατό παιδί και καλή επιλογή για ΠΑΟ ο Καββαδάς" - Σύγκριση με Παπαγιάννη και Φλόιντ

"Νομίζω ότι αν μιλάμε για εμπειρία, σίγουρα την έχει ο Καββαδάς. Αν είναι καλός αθλητής, σίγουρα είναι. Αν έχει διαφορετικό στιλ από τον Παπαγιάννη και τον Φλόιντ, σίγουρα το έχει. Άρα θεωρώ ότι είναι μια καλή επιλογή. Πολύ πιο δυνατό παιδί, και στην Εθνική κράτησε καλά τη θέση του, έχει και την εμπειρία πια, έχει όλο το πακέτο", ανέφερε στο αρχικό σχόλιό του, στο sportdog, ο Ν. Καλαμπάκος.

"Μίλησαν τα λεφτά για Χεζόνια - Έδωσαν πολλά σε Παπαπέτρου και δεν έμειναν για Μάριο" - Αποθέωση Παπαγιάννη

Πρόσφατα ο Μάριο Χεζόνια ανακοίνωσε ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στον Παναθηναϊκό - Πόσο μπορεί να επηρεάσει τους Πράσινους αυτή η εξέλιξη;

"Όνειρο ήταν και πάει. Παρότι στις αναρτήσεις του έδειχνε ότι ήθελε να μείνει, φάνηκε ότι στεναχωρήθηκε που έφυγε. Αλλά εδώ φαίνεται ότι μιλάει το χρήμα. Ήρθε και έδεσε με τον Παναθηναϊκό, αλλά είναι άλλο το να παίζεις, άλλο το να περνάς καλά, άλλο τα λεφτά. Έπαιξε μαζί με τον Παπαπέτρου πέρσι, έκαναν τρομερή σεζόν. Αλλά δεν μπαίνουμε στην τσέπη του καθενός. Ίσως ήταν πολλά τα λεφτά που έπρεπε να κρατηθούν για την προσφορά στον Παπαπέτρου και δεν έμειναν όσα έπρεπε για τον Χεζόνια". 

Πώς σχολιάζετε την παραμονή των Παπαπέτρου και Παπαγιάννη;

"Έκανε τρομερή σεζόν πέρσι ο Παπαπέτρου, ενώ κάθε χρόνο είναι και καλύτερος ο Παπαγιάννης. Κάθε χρονιά κάτι βάζει στο παιχνίδι του, κάθε χρονιά γίνεται απαραίτητος. Η βελτίωσή του χρόνο με τον χρόνο είναι εμφανής".

"Θα λείψει ο Μήτογλου από ΠΑΟ - Θα κολλήσει με την ομάδα ο Ουάιτ; - Γιατί ήρθε στην Ελλάδα ο Πρίφτης;"

Θα λείψει ο Μήτογλου από τον Παναθηναϊκό;

"Είναι καλός παίκτης, θα λείψει από τον Παναθηναϊκό και το ταλέντο του αλλά και ο συνδυασμός πραγμάτων που έκανε: Πηδούσε, μάρκαρε, κολλούσε με την ομάδα, ήταν πολύ σημαντικός. Εντάξει, έφεραν στη θέση του τον Οκάρο Ουάιτ, που είναι έμπειρος, αλλά το θέμα είναι πώς κολλάνε όλοι αυτή στην 5άδα".

Τέλος, θέλω να μου πείτε δύο λόγια για την παραμονή του Πρίφτη;

"Δεν ξέρω γιατί ήρθε στην Ελλάδα, τα παιδιά αυτά έχουν κάνει καριέρα έξω, έχουν πνευματική ησυχία, γιατί ξαναμπλέκονται με την Ελλάδα; Είναι καλός προπονητής, αλλά με εντυπωσίασε με το γεγονός ότι έφυγε από την Ούνικς για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Αλλά καταλαβαίνω ότι θέλει να είναι κοντά με την οικογένειά του, αυτά μετράνε πιο πάνω από τα λεφτά. Ήρθε σε μια από τις δύο καλύτερες ομάδες, τον έχω σε εκτίμηση, έχει παραστάσεις, εικόνες, είναι ήρεμο πνεύμα. Θεωρώ ότι ως προπονητής είναι ο,τι πρέπει για τον Παναθηναϊκό με αυτή τη φιλοσοφία του".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεταγραφή έκπληξη από Ολυμπιακό... λόγω Α1 - Χτυπάει πρώην του ΠΑΟ - Φέρνει και παικταρά από ΝΒΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags