Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Πάει για... μπαμ από NBA ο ΠΑΟ - Εκεί δίνει τα λεφτά του Καλαϊτζάκη - "Χαμός" με Θανάση, ποιος φεύγει!
Μπάσκετ
| 2021-07-31 22:40:00

Πάει για "μπαμ" από NBA ο ΠΑΟ- Εκεί δίνει τα λεφτά του Καλαϊτζάκη- "Χαμός" με Θανάση, ποιος φεύγει!

του Pick n' Scroll
Πάει για "μπαμ" από NBA ο ΠΑΟ- Εκεί δίνει τα λεφτά του Καλαϊτζάκη- "Χαμός" με Θανάση, ποιος φεύγει!

Ο παίκτης που απασχολεί από Ευρώπη και οι φήμες για Αντετοκούνμπο. Οι Πράσινοι βγαίνουν στην αγορά με... αβάντα τα χρήματα από τη μετακόμιση του Καλαϊτζάκη στους Μπακς και κοιτάζουν προς ΗΠΑ.

Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πριν από λίγες ώρες την προσθήκη του Βασίλη Καββαδά, κλείνοντας έτσι την θέση του τρίτου σέντερ. Μένει πλέον ένα «4άρι» για να ολοκληρωθούν οι μεταγραφές, εκτός αν γίνει αναβάθμιση στην θέση του πλέι-μέικερ με τα λεφτά, που προκύπτουν από την μετακόμιση του Γιώργου Καλαϊτζάκη στο ΝΒΑ.

Το «αν» μπορεί σιγά σιγά να φύγει, αφού υπάρχουν πληροφορίες ότι ο εξάστερος είναι πιθανό να πάει για άλλον πλέι-μέικερ αντί του Τι Τζέι Μπρέι.

Όπως και να έχει, όμως, το θέμα, το σίγουρο είναι ότι οι «πράσινοι» ψάχνουν για μία κίνηση, που θα συνδυάζει ουσία, αλλά και όνομα. Να πάρουν, δηλαδή, έναν παίκτη, που και προσόντα θα έχει και θα ξεσηκώσει τον κόσμο, ο οποίος είναι πεσμένος μετά την οριστικοποίηση της μεταγραφής του Μάριο Χεζόνια στην Ούνιξ Καζάν.

Οι προπονητές του «τριφυλλιού» το ψάχνουν πολύ καλά το θέμα και αισιοδοξούν ότι θα βρουν εκείνο τον παίκτη, που και καλός θα είναι και γκελ θα κάνει στον κόσμο. Σαφώς βασική τους πηγή είναι το ΝΒΑ εκεί, όπου υπάρχουν πολλές και καλές ευκαιρίες.

Στην Ευρώπη πέρα από τον Νάιτζελ Χέιζ δεν δείχνει να υπάρχει κάποια περίπτωση, που να έλκει. Και του Χέιζ ως γνωστόν η υπόθεση είναι ιδιαίτερα δύσκολη, αφού ο Αμερικάνος θέλει να επιστρέψει στο ΝΒΑ και μάλιστα υπάρχουν 1-2 ομάδες, που ενδιαφέρονται ζωηρά.

Πάντα υπάρχει και το σενάριο, που πρέπει να το κρατάμε, της επιστροφής του Θανάση Αντετοκούνμπο στην Ευρώπη. Το συμβόλαιό του με τους Μπακς ολοκληρώθηκε και τις επόμενες ώρες, που θα επιστρέψει στην Ελλάδα, αναμένεται να ανοίξει τα χαρτιά του για το τι θα κάνει από δω και πέρα. Θα είναι μία τοποθέτηση, που θα περιμένει πολύς κόσμος με μεγάλο ενδιαφέρον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Καλή επιλογή ο Καββαδάς - Αυτός... έδιωξε Χεζόνια - Ερωτηματικά για Ουάιτ, θα λείψει από ΠΑΟ ο..."

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags