Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Τρελό σενάριο για Μάικ Τζέιμς στον ΠΑΟ - "Πλακωμένος" με Ιτούδη - Πολλά λεφτά για παικταρά απο ΝΒΑ
Μπάσκετ
| 2021-08-06 19:02:00

Τρελό σενάριο για Μάικ Τζέιμς στον ΠΑΟ - "Πλακωμένος" με Ιτούδη - Πολλά λεφτά για παικταρά απο ΝΒΑ

του Pick n' Scroll
Τρελό σενάριο για Μάικ Τζέιμς στον ΠΑΟ - "Πλακωμένος" με Ιτούδη - Πολλά λεφτά για παικταρά απο ΝΒΑ

Η επόμενη ομάδα του Αμερικανού και οι φήμες για ΟΑΚΑ. Πώς προέκυψαν τα νέα σενάρια για τον ταλαντούχο γκαρντ, πού ετοιμάζεται να υπογράψει και η απόφαση της ΤΣΣΚΑ για μια ακόμα μεγάλη μεταγραφή.

Ένα από τα ονόματα, που συζητιούνται για ένα ακόμη καλοκαίρι είναι αυτό του Μάικ Τζέιμς. Πολλοί φίλοι άλλωστε του Παναθηναϊκού θέλουν ο δυναμικός γκαρντ να επιστρέψει στο ΟΑΚΑ. Είναι, όμως, κάτι τέτοιο εφικτό; Αν και ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, είναι σχεδόν απίθανο ο Τζέιμς να επιστρέψει στον Παναθηναϊκό.

Κατ' αρχάς έχει συμβόλαιο για δύο ακόμη χρόνια με την ΤΣΣΚΑ και παράλληλα ο βασικός του στόχος είναι να συνεχίσει στο ΝΒΑ. Οπότε, πουθενά δεν μπορεί να κολλήσει σε αυτή την ιστορία το «τριφύλλι».

Ο Τζέιμς απελευθερώθηκε πριν από μερικές μέρες από τους Μπρούκλιν Νετς, όπου προς το τέλος της σεζόν, οπότε και πήγε, έκανε κάποιες καλές εμφανίσεις. Πλέον είναι σε αναζήτηση νέας ομάδας στο ΝΒΑ και ο βραχύσωμος Αμερικάνος θεωρεί ότι δεν θα αργήσει να την βρει.

Η ΤΣΣΚΑ από την πλευρά της περιμένει να δει τις εξελίξεις για να δει τι θα κάνει με το συμβόλαιό του. Γιατί παικτικά δεν τον υπολογίζει αφού είναι σκοτωμένος με τον Δημήτρη Ιτούδη.

Η ρωσική ομάδα περιμένει μήπως δεν βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ ο Κέβιν Πάνγκος για να τον πάρει. Θεωρείται πολύ δύσκολο, όμως, να μην βρει ομάδα ο Καναδός στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου.

Αν δεν της κάτσει ο Πάνγκος της ΤΣΣΚΑ, θα στραφεί σε άλλον πλέι-μέικερ από το ΝΒΑ. Εχει ήδη συμφωνήσει με τον Σβεντ, θέλει, όμως, και έναν ακόμη σπουδαίο γκαρντ, ώστε να γίνει πιο δυνατή και να μπορέσει έτσι να πάρει μία ακόμη Ευρωλίγκα. Οι Ρώσοι άλλωστε έχουν πολλά λεφτά και είναι κοινό μυστικό ότι σχεδόν όποιον παίκτη θέλουν, τον παίρνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Μάχη" ΠΑΟ και Ολυμπιακού για κορυφαίο άσο - Φεύγει από το ΝΒΑ - Η... κλοπή του καλοκαιριού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags