Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Αναβρασμός στον ΠΑΟ - Κινητικότητα για μεγάλη μεταγραφή - Στις 18 Αύγουστου κρίνονται όλα!
Μπάσκετ
| 2021-08-07 22:29:00

Αναβρασμός στον ΠΑΟ - Κινητικότητα για μεγάλη μεταγραφή - Στις 18 Αύγουστου κρίνονται όλα!

του Pick n' Scroll
Αναβρασμός στον ΠΑΟ - Κινητικότητα για μεγάλη μεταγραφή - Στις 18 Αύγουστου κρίνονται όλα!

Τι περιμένουν σε μια εβδομάδα και η νέα προσθήκη. Έντονη φημολογία πως στο Τριφύλλι ψάχνουν μια ακόμα σημαντική κίνηση, που θα δυναμώσει το ρόστερ και θα ενθουσιάσει τον κόσμο. Θα γίνει η έκπληξη;

 

Στις 18 Αυγούστου λήγει η προθεσμία, που έχει ο Ιωάννης Παπαπέτρου, για να πάει στο ΝΒΑ και η αγωνία στις τάξεις του Παναθηναϊκού είναι μεγάλη. Γιατί αν χάσουν τον διεθνή φόργουορντ θα είναι μία ακόμη σημαντική ζημιά σε αυτό, που πάνε να φτιάξουν. Ηδη έχει χαθεί άλλωστε και ο Μήτογλου και ο Χεζόνια.

Τους «πράσινους» τους ηρεμεί κάπως το ότι ξέρουν πως δεν είναι εύκολο ο 27χρονος παίκτης να πάει στο ΝΒΑ. Γιατί και τα χρήματα, που απαιτούνται, δεν είναι λίγα και ο Παπαπέτρου πρέπει να πάει σε μία ομάδα, που θα έχει σημαντικό ρόλο, κάτι, που είναι δύσκολο να βρει.

Θα ηρεμήσουν, όμως, εντελώς Πρίφτης και σία μόλις οριστικοποιηθεί η παραμονή του Παπαπέτρου στο ΟΑΚΑ. Θα μπορούν έτσι με πιο καθαρό μυαλό να κλείσουν (;) το ρόστερ τους με ένα πολύ ποιοτικό «4άρι». Ο Νάιτζελ Χέιζ παραμένει ο μεγάλος τους στόχος αλλά δεν είναι κι εύκολο να υλοποιηθεί, καθώς ο Αμερικάνος έχει ενδιαφέρον και από την Ευρωλίγκα και από το ΝΒΑ.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να κλείσει τις μεταγραφές του, ρίχνοντας και μία «βόμβα». Με έναν παίκτη, που θα ζεστάνει τον κόσμο. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» κάπου έχουν απογοητευτεί, βλέποντας Χεζόνια και Μήτογλου να φεύγουν και τον Μπρέι να μένει.

Για αυτό στην ΚΑΕ ψάχνουν τον τρόπο να αναστρέψουν το κλίμα και μένει να φανεί αν θα τα καταφέρουν. Θα είναι αυτός ο Θανάσης Αντετοκούνμπο; Θα είναι «4άρι» από το ΝΒΑ; Θα παρθεί τελικά πλέι-μέικερ αντί του Μπρέι; Κάτι προσπαθούν να κάνουν στον Παναθηναϊκό και μέσα στον Αύγουστο θα ξέρουμε τι ακριβώς θα καταφέρουν.

Γιατί πάνω από όλα μετράει η ουσία, αλλά στην κατάσταση, που είναι ο εξάστερος, θέλει και το κατιτίς του ώστε να φέρει ακόμη πιο κοντά τον κόσμο του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρελό σενάριο για Μάικ Τζέιμς στον ΠΑΟ - "Πλακωμένος" με Ιτούδη - Πολλά λεφτά για παικταρά απο ΝΒΑ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags