Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Δύο μεταγραφές από ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Υπέρβαση για Λιφ, φέρνει και πλέι μέκερ - Φουλάρει για Έλληνα άσο!
Μπάσκετ
| 2021-08-09 22:56:00

Δύο μεταγραφές από ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Υπέρβαση για Λιφ, φέρνει και πλέι μέκερ - Φουλάρει για Έλληνα άσο!

του Pick n' Scroll
Δύο μεταγραφές από ΝΒΑ ο ΠΑΟ - Υπέρβαση για Λιφ, φέρνει και πλέι μέκερ - Φουλάρει για Έλληνα άσο!

Γιατί ψάχνει στην Αμερική ο Πρίφτης και τα νέα ονόματα στη λίστα. Πώς προχωράει ο σχεδιασμός του Παναθηναϊκού και τι ψάχνουν οι Πράσινοι για να κλείσουν το φετινό ρόστερ. Ο διεθνής άσος που θα αλλάξει τα δεδομένα και γιατί ελπίζει σε δύο μεταγραφές από την άλλη άκρη του Ατλαντικού.

Ο Παναθηναϊκός όπως αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα (9/8) βλέπει για την θέση «4» και τον Πάτρικ Πάτερσον, έναν παίκτη με μακρά θητεία στο ΝΒΑ και με σουτ, που τρελαίνει κόσμο.

Και αυτή η περίπτωση, όμως, είναι πολύ δύσκολη και οι λόγοι είναι πολλοί: από το κασέ του παίκτη μέχρι το ότι υπάρχει στη μέση το ΝΒΑ και μπορεί να υπάρχουν ή να υπάρξουν κι άλλες ευρωπαϊκές ομάδες, που θα ενδιαφερθούν. Είναι άλλωστε ένα όνομα ο Πάτερσον, που θα είναι υπέρβαση για τις περισσότερες ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο Δημήτρης Πρίφτης παράλληλα πάντα περιμένει την απάντηση του Νάιτζελ Χέιζ, ενώ βλέπει κι άλλες λύσεις από το ΝΒΑ, καθώς στην Ευρώπη οι επιλογές δεν είναι ιδιαίτερα ποιοτικές.

Στον προπονητή του Παναθηναϊκού έχουν τεθεί κι άλλα ονόματα, λοιπόν, υπόψη, όπως του Τι Τζέι Λιφ, ο οποίος βρίσκεται στο ΝΒΑ από το 2017, έχοντας παίξει σε Πέισερς και Μπλέιζερς. Ο Λιφ έχει το πολύ καλό σουτ, που ψάχνει ο Πρίφτης, αλλά ο τελευταίος θα ήθελε κάποιον με ευρωπαϊκή εμπειρία.

Να, κάποιον σαν τον Θανάση Αντετοκούνμπο. Ο «elevator» είναι ελεύθερος από τους Μπακς, δεν έχει γνωστοποιηθεί κάτι για το μέλλον του, αλλά ο Παναθηναϊκός τον σκέφτεται σοβαρά. Και αν κάτσει, τότε θα είναι πολύ μεγάλη δουλειά για τους «πράσινους», αφού σε μία τέτοια περίπτωση ίσως μπορέσουν να πάρουν και έναν πλέι-μέικερ από το ΝΒΑ, έναν καλύτερο παίκτη από τον Τι Τζέι Μπρέι, που προς το παρόν μένει.

Όλα αναμένεται να έχουν ξεκαθαρίσει κοντά στις 20 Αυγούστου, όταν θα έχει τελειώσει το σάμερ λιγκ του Λας Βέγκας και όταν θα έχει οριστικοποιηθεί τι θα έχει γίνει με τον Ιωάννη Παπαπέτρου και το ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αναβρασμός στον ΠΑΟ - Κινητικότητα για μεγάλη μεταγραφή - Στις 18 Αύγουστου κρίνονται όλα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags