Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Σούπερ συμβόλαιο ο ΠΑΟ στον πλέι μέικερ - Θέλει... Βιλντόζα ο Πρίφτης - Όλα ανοικτά με Μάικ Τζέιμς!
Μπάσκετ
| 2021-08-26 19:05:00

Σούπερ συμβόλαιο ο ΠΑΟ στον πλέι μέικερ - Θέλει... Βιλντόζα ο Πρίφτης - Όλα ανοικτά με Μάικ Τζέιμς!

του Pick n' Scroll
Σούπερ συμβόλαιο ο ΠΑΟ στον πλέι μέικερ - Θέλει... Βιλντόζα ο Πρίφτης - Όλα ανοικτά με Μάικ Τζέιμς!

Τα... σπρώχνουν οι Πράσινοι για την τελευταία δυνατή μεταγραφή. Γιατί δεν βιάζεται ο προπονητής του Τριφυλλιού να κλείσει το ρόστερ, σε ποια αγορά ψάχνει και πότε θα "τρέξουν" οι οριστικές εξελίξεις. Ο Παναθηναϊκός πάντως έχει αρκετά χρήματα για την προσθήκη που μπορεί να τον... αναβαθμίσει.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχτηκε την Πέμπτη (26/8) στην Αθήνα τον Τζέρεμι Εβανς, κάτι, που θα γινόταν χθες, αλλά δεν έγινε, λόγω προβλήματος, που υπήρχε με την πτήση του παίκτη. Ετσι μετά και την άφιξη του Εβανς οι «πράσινοι» μία εκκρεμότητα έχουν για να κλείσουν το ρόστερ. Και τι εκκρεμότητα: το θέμα του πλέι-μέικερ, το οποίο για πολλούς είναι το πλέον κομβικό.


Στην παρούσα φάση ο Παναθηναϊκός δεν είναι έτοιμος να πάρει παίκτη, γιατί από τις λύσεις, που υπάρχουν, ουδεμία ικανοποιεί απόλυτα τον Δημήτρη Πρίφτη. Περιμένει ο προπονητής του Παναθηναϊκού να δει μήπως και μεγαλώσει η λίστα του μεταξύ άλλων με παίκτες, που δεν θα συνεχίσουν στο ΝΒΑ. Ένα παράδειγμα θέλετε; Ο Λούκα Βιλντόζα ίσως δεν συνεχίσει στους Νικς. Θα το ξέρει σε λίγο καιρό. Αν δεν συνεχίσει στους Νικς και δεν βρει κάτι άλλο στο ΝΒΑ (που είναι δύσκολο να βρει), που θα πάει; Στην Ευρώπη.


Τέτοιες περιπτώσεις δεν είναι καθόλου εύκολες (είναι ως μη προσβάσιμες) για τον Παναθηναϊκό, απλά το φέραμε σαν παράδειγμα, θέλοντας να τονίσουμε ότι σε λίγες μέρες μπορεί να υπάρχουν περιπτώσεις σαν του Βιλντόζα. Μιας και ο λόγος για τον Αργεντίνο, το προφανές είναι ότι αν επιστρέψει γρήγορα στην Ευρώπη να πάει στην ΤΣΣΚΑ, αν στο μεταξύ βέβαια η ρωσική ομάδα δεν έχει βρει τον εκλεκτό της.

Επίσης, ο Μάικ Τζέιμς ίσως λύσει την συνεργασία του με την ΤΣΣΚΑ. Αν γίνει αυτό, πού θα πάει; Δεν είναι εύκολο βέβαια να πάει στον Παναθηναϊκό, αλλά οι «πράσινοι» είναι από τις ελάχιστες ομάδες στην Ευρωλίγκα, που ψάχνουν πλέι-μέικερ.


Τσάκα, τσάκα αναφέραμε δύο περιπτώσεις, που μπορεί να προκύψουν. Και είναι σίγουρο ότι υπάρχουν και θα υπάρξουν κι άλλες. Για αυτό, λοιπόν, ο Πρίφτης, απολύτως λογικά, αφήνει να περάσει ο χρόνος μήπως και υπάρξει μία τέτοια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Και πρέπει να τονιστεί ότι οι νταμπλούχοι δίνουν καλά χρήματα για αυτή την θέση: πάνω από 500.000 δολάρια για συμβόλαιο ενός χρόνου.


Να πάει να πάρει τώρα μία μετριότητα ο Πρίφτης, δεν υπάρχει κανένας λόγος. Σε 10-15 μέρες, που στα χέρια του λογικά θα υπάρχουν περισσότερα ονόματα θα κάνει την επιλογή του και όλα δείχνουν ότι αυτή θα προέρχεται από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αποφασίζει ο Πρίφτης για τον πλέι μέικερ - Φημολογία για τον… παικταρά - Όλη η Αθήνα στο αεροδρόμιο!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags