Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλος φόβος για… Χεζόνια Νο2 στον ΠΑΟ - "Τρέλα" για Μάικ Τζέιμς - Δεν χαρίζει τα 4.5 εκατ. δολάρια
Μπάσκετ
| 2021-08-27 22:57:00

Μεγάλος φόβος για… Χεζόνια Νο2 στον ΠΑΟ - "Τρέλα" για Μάικ Τζέιμς - Δεν χαρίζει τα 4.5 εκατ. δολάρια

του Pick n' Scroll
Μεγάλος φόβος για… Χεζόνια Νο2 στον ΠΑΟ - "Τρέλα" για Μάικ Τζέιμς - Δεν χαρίζει τα 4.5 εκατ. δολάρια

Οι... ανταγωνιστές για τον Αμερικανό και οι εναλλακτικές του Πρίφτη. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει να ψάχνει, χωρίς να βιάζεται, για τον παίκτη που θα καλύψει το κενό στο πλέι μέικερ και τα σενάρια για τον πρώην "πράσινο" έχουν φουντώσει. Ποιες οι δυσκολίες και γιατί ο Έλληνας κόουτς ψάχνει κι άλλες λύσεις!

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει για πλέι-μέικερ, ο κόσμος του θέλει τον Μάικ Τζέιμς, αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει τίποτα δεδομένο. Ούτε τίποτα προχωρημένο.

Από τον Παναθηναϊκό δεν σχολιάζουν κάτι για τον Τζέιμς. Ο Αμερικάνος από την πλευρά του προπονείται ατομικά στην Μόσχα και περιμένει μήπως βρεθεί λύση και παίρνοντας μία μεγάλη αποζημίωση, εγκαταλείψει την ΤΣΣΚΑ. Ο Τζέιμς δεν πρόκειται να αφήσει έτσι ένα ποσό πάνω από 4.5 εκ. δολάρια, που αφορά τα δύο τελευταία χρόνια του συμβολαίου του με τους Ρώσους.

Αν είχε βρει ομάδα στο ΝΒΑ, κάτι θα μπορούσε να γίνει. Από την στιγμή, όμως, που δεν βρήκε, είναι στην Μόσχα, προπονείται μόνος του και πηγαίνει με την διαδικασία «βλέποντας και κάνοντας».

Αλλά και ελεύθερος να μείνει από την ΤΣΣΚΑ, δεν είναι σίγουρο ότι θα πάει στον Παναθηναϊκό. Μπορεί να πάει στην Ούνιξ Καζάν (όπου βρίσκεται και ο Μάριο Χεζόνια), μπορεί να πάει στην Κίνα (που είναι πιθανό να «ανοίξει» για τους ξένους), μπορεί να πάει οπουδήποτε αλλού. Δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει την πιθανότητα επιστροφής στον Παναθηναϊκό, αλλά δεν σημαίνει ότι αν φύγει από την ΤΣΣΚΑ, θα πάει τρέχοντας στο ΟΑΚΑ.

Οι φίλοι του εξάστερου το θέλουν σαν τρελοί αυτό, από το τι θέλουν, όμως, μέχρι το τι θα γίνει υπάρχει διαφορά.

Ο Παναθηναϊκός δεν στέκεται στον Τζέιμς, δεν εξαρτάται η ζωή του από αυτόν και συνεχίζει να ψάχνει την αγορά για την καλύτερη δυνατή λύση. Όπως έχουν σχηματιστεί τα δεδομένα, θεωρείται πολύ δύσκολο ο Πρίφτης να μην πάει σε παίκτη, που να προέρχεται από το ΝΒΑ. Εκεί είναι οι περισσότερες επιλογές, από εκεί θα πάει να «ψωνίσει» ο προπονητής του «τριφυλλιού».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ συμβόλαιο ο ΠΑΟ στον πλέι μέικερ - Θέλει... Βιλντόζα ο Πρίφτης - Όλα ανοικτά με Μάικ Τζέιμς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags