Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ο παίκτης-έκπληξη στην προετοιμασία - Απόφαση Πρίφτη για... Ουοναμέικερ και Πάνγκος
| 2021-08-28 23:00:00

Ο παίκτης-έκπληξη στην προετοιμασία του ΠΑΟ - Απόφαση Πρίφτη για... Ουοναμέικερ και Πάνγκος

του Pick n' Scroll
Ο παίκτης-έκπληξη στην προετοιμασία του ΠΑΟ - Απόφαση Πρίφτη για... Ουοναμέικερ και Πάνγκος

Ποιος εντυπωσιάζει από τους "νέους" στο Τριφύλλι μέχρι τώρα και το σκεπτικό του Έλληνα κόουτς για την τελευταία μεταγραφή. Γιατί δεν βιάζεται, πότε θα υπάρξει πραγματική ανησυχία και οι εξαιρετικές, αλλά ακριβές περιπτώσεις που κυκλοφορούν στην αγορά ως ελεύθεροι.

Ο Παναθηναϊκός είναι ακόμη στο σαφάρι του πλέι-μέικερ, με τον οποίο θα κλείσει το ρόστερ του. Ο Δημήτρης Πρίφτης ψάχνει εξονυχιστικά το θέμα, προκειμένου να πάρει την καλύτερη δυνατή απόφαση. Προς το παρόν δεν είναι έτοιμος να πάρει απόφαση, γιατί περιμένει να «κοπούν» κι άλλοι παίκτες από το ΝΒΑ και έτσι να έχει περισσότερες επιλογές στα χέρια του.

Πάντως, ήδη υπάρχουν διαθέσιμες δύο σούπερ λύσεις, που μπορούν να πάνε τον Παναθηναϊκό στα αστέρια: ο Μπραντ Ουοναμέικερ και ο Κέβιν Πάνγκος. Και οι δύο περιπτώσεις, όμως, είναι πολύ δύσκολες έως μη προσβάσιμες για τον εξάστερο. Ο πρώτος και βασικός λόγος είναι ότι και οι δυο περιμένουν να βρουν συμβόλαιο  στο ΝΒΑ. Και αν δεν βρουν, όμως, και πουν ότι θα συνεχίσουν στην Ευρώπη, υπάρχουν πολύ μεγαλύτερα από του Παναθηναϊκού πορτοφόλια να τους περιμένουν. Όπως η ΤΣΣΚΑ, η Ούνιξ Καζάν, ακόμη και η Παρτίζαν του Eurocup.

Τα δεδομένα αναφέρουν, λοιπόν, ότι ο Παναθηναϊκός είναι σχεδόν απίθανο να αγγίξει τέτοιες περιπτώσεις. Όπως και του Μάικ Τζέιμς, αν μείνει ελεύθερος από την ΤΣΣΚΑ.

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, ο Πρίφτης περιμένει κι άλλα «κοψίματα» από το ΝΒΑ μήπως και βρει μία πολύ καλή αγωνιστικά λύση, που παράλληλα να είναι προσιτή οικονομικά.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν ανησυχεί, που ο χρόνος περνάει και δεν έχει δώσει λύση στο πρόβλημά του. Θα αρχίσει να γίνεται κάτι τέτοιο, ωστόσο, αν έρθει το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Σεπτέμβρη και δεν έχει βρει τον εκλεκτό του, που πρόκειται για εξαιρετική κομβική κίνηση για το ρόστερ, για την λειτουργία της ομάδας του.

Και ας είναι μέχρι στιγμής πολύ ικανοποιημένος από όσα βλέπει από τον Κέντρικ Πέρι, ο οποίος όπως είναι τώρα το έμψυχο δυναμικό, είναι ο βασικός πλέι-μέικερ του Παναθηναϊκού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μεγάλος φόβος για… Χεζόνια Νο2 στον ΠΑΟ - "Τρέλα" για Μάικ Τζέιμς - Δεν χαρίζει τα 4.5 εκατ. δολάρια

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags