Facebook Pixel Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ
| 2021-09-09 10:00:00

Μάχη για τον κορυφαίο Έλληνα στην ηλικία του - Προβάδισμα ο Ολυμπιακός, τον "τσέκαρε" ο Διαμαντίδης

του Pick n' Scroll
Μάχη για τον κορυφαίο Έλληνα στην ηλικία του - Προβάδισμα ο Ολυμπιακός, τον "τσέκαρε" ο Διαμαντίδης

Ο... φόβος για νέο Μαντζούκα και το πλούσιο ταλέντο του. Δείτε ΒΙΝΤΕΟ! Ποιος είναι ο νεαρός άσος που θεωρείται ως ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα στην Ελλάδα και ποιες οι πρώτες του συζητήσεις με τους Πειραιώτες. Πότε τον είδε ο Δημήτρης Διαμαντίδης και πότε θα έρθει στην Αθήνα.

Ολυμπιακός- Παναθηναϊκός: Ο Αλέξανδρος Σαμοντούροφ είναι ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού μπάσκετ. Αγωνίζεται στην ομάδα ΔΕΚΑ της Θεσσαλονίκης, εκεί, όπου είναι ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού, Νίκος Χατζηβρέττας, και ο Ολυμπιακός είναι εκείνος, που τον έχει βάλει ζωηρά στο στόχαστρό του.

Ο γεννημένος το 2005 με καταγωγή από την Γεωργία Σαμοντούροφ έκανε καταπληκτικά πράγματα πριν από μερικές μέρες στο κλειστό του Πανελληνίου, στο Πανελλήνιο Παίδων, κυριαρχώντας στο σκοράρισμα και στα ριμπάουντ. Η ομάδα του, όμως, έχασε σε νεκρό χρόνο το πρωτάθλημα από τον Προμηθέα.

Ο Ολυμπιακός τον θέλει, λοιπόν, αλλά δεν αναμένεται να τον πάρει τους επόμενους μήνες. Και αυτό γιατί ο πιτσιρικάς από την Θεσσαλονίκη πρέπει να μείνει κοντά στους δικούς του για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο, όπως είναι η ενημέρωση, που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» από το περιβάλλον του παιδιού.

Πάντως, στο κλειστό της Κυψέλης για να παρακολουθήσει τα παιχνίδια της τελικής φάσης του παιδικού πρωταθλήματος βρέθηκε και ο Δημήτρης Διαμαντίδης. Είδε την ομάδα του τον Παναθηναϊκό, που συμμετείχε επίσης, αλλά είδε κι άλλα πράγματα και προφανώς είδε και τον Σαμοντούροφ. Δεν μπορείς άλλωστε να μην δεις τον καλύτερο Έλληνα παίκτη στην ηλικία του.

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, έχει ήδη έναν σπουδαίο πιτσιρικά στις τάξεις του, τον Νεοκλή Αβδάλα, γιο του Δημήτρη Αβδάλα, παλιού παίκτη του Αρη και του Σπόρτιγκ. Είναι ένα παιδί κι αυτός με μεγάλη προοπτική, παίζοντας στην θέση του πλέι-μέικερ.

Δεν θα τους χάλαγε, πάντως, τους νταμπλούχους οι σούπερ πιτσιρικάδες τους να γίνουν δύο. Παίρνοντας, δηλαδή, και τον Σαμοντούροφ. Προς το παρόν, πάντως, δεν έχει γίνει κάποια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν αποκλείεται, όμως, οι «πράσινοι» να κινηθούν αθόρυβα, όπως έγινε και στη περίπτωση του Λευτέρη Μαντζούκα. Και εκεί, που ο κόσμος θεωρούσε ότι ο Μαντζούκας θα πάει στον Ολυμπιακό, τελικά πήγε στο ΟΑΚΑ.

 

*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα στο τραπέζι για τον Παναθηναϊκό από το ΝΒΑ!


 

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags