Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Έδωσε… απαντήσεις ο ΠΑΟ με Ζενίτ - Ο παίκτης που ξεχώρισε - ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα στο τραπέζι από ΝΒΑ!
Μπάσκετ
| 2021-09-07 23:44:00

Έδωσε… απαντήσεις ο ΠΑΟ με Ζενίτ - Ο παίκτης που ξεχώρισε - ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα στο τραπέζι από ΝΒΑ!

του Pick n' Scroll
Έδωσε… απαντήσεις ο ΠΑΟ με Ζενίτ - Ο παίκτης που ξεχώρισε - ΤΕΡΑΣΤΙΟ όνομα στο τραπέζι από ΝΒΑ!

Η νέα μεταγραφή και ποιος είναι πολύ καλός στην προετοιμασία. Μπορεί ο Παναθηναϊκός να έχασε στο φιλικό της Τρίτης, όμως ήταν βελτιωμένος και έστειλε... μήνυμα σε φίλους και εχθρούς. Τι γίνεται με την τηλευταία προσθήκη που ψάχνει ο Δημήτρης Πρίφτης από το ΝΒΑ.

Ο Παναθηναϊκός έδειξε πολύ καλό πρόσωπο με την Ζενίτ, παρότι έχασε στην δεύτερη παράταση. Το ματς δεν ήταν τηλεοπτικό, αλλά ο κόσμος του εξάστερου πήρε τα πάνω του, βλέποντας το αποτέλεσμα, καθώς είχε απογοητευτεί από την εικόνα, που είχε δει στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πάτρας.

Βέβαια πρόκειται για φιλικά παιχνίδια και δεν πρέπει κανείς να στέκεται ούτε στα αποτελέσματα, ούτε στην απόδοση των ομάδων. Είναι ακόμη πολύ νωρίς, οι παίκτες είναι φορτωμένοι από τις προπονήσεις, και θέλουν τον χρόνο τους, προκειμένου να φτάσουν στο επίπεδο, που θέλουν.

Ο Κέντρικ Πέρι δεν είχε φανεί καθόλου στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Πατρών. Κόντρα, όμως, στην Ζενίτ ήταν ο καλύτερος του Παναθηναϊκού, κάτι, που είχε γίνει και με το Περιστέρι. Ο Αμερικάνος από την αρχή της προετοιμασίας δείχνει τα στοιχεία, που έκαναν τους «πράσινους» να του δώσουν συμβόλαιο.

Παρόλα αυτά, πάντως, ο Παναθηναϊκός θα πάρει αργά ή γρήγορα γκαρντ. Θα πάρει τον παίκτη, που μαζί με τον Πέρι και τον Μέικον θα σηκώσουν το βάρος της οργάνωσης, αλλά και μεγάλο μέρος του σκοραρίσματος. Ενας παίκτης, που θα προέρχεται όπως όλα δείχνουν από την αγορά του ΝΒΑ, όπου υπάρχουν ήδη διαθέσιμα ονόματα, όπως του Ματ Μούνι, του Γιόγκι Φέρελ, για τον οποίο γράψαμε και τη Δευτέρα (6/9), αλλά και του Αϊζάια Τόμας, η περίπτωση του οποίου έχει πέσει στο «πράσινο» τραπέζι. Ο Αϊζάια Τόμας έχει πίσω του πολύ καλή παρουσία στο ΝΒΑ, θέλει να επανέλθει σε αυτό, αλλά δεν είναι εύκολο, οπότε τυχόν ερχομός του στην Ευρώπη δεν θα είναι έκπληξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Αυτό είναι το πλεονέκτημα του Ολυμπιακού - Κάνουν... κακό σε Βεζένκοφ - Το πλάνο Πρίφτη για ΠΑΟ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags