Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Οριστική απόφαση στον ΠΑΟ για τον γκαρντ - Τότε έρχεται ΟΑΚΑ - Με αυτόν θα... ξεχάσουν τον Χεζόνια!
Μπάσκετ
| 2021-09-09 23:21:00

Οριστική απόφαση στον ΠΑΟ για τον γκαρντ - Τότε έρχεται ΟΑΚΑ - Με αυτόν θα... ξεχάσουν τον Χεζόνια!

του Pick n' Scroll
Οριστική απόφαση στον ΠΑΟ για τον γκαρντ - Τότε έρχεται ΟΑΚΑ - Με αυτόν θα... ξεχάσουν τον Χεζόνια!

Κλείνει η μεταγραφή στο Τριφύλλι, έρχεται από το ΝΒΑ στην Ελλάδα. Ο Δημήτρης Πρίφτης τσεκάρει τα τελευταία ονόματα στη λίστα του και πολύ σύντομα θα ανακοινώσει την επιλογή του στην διοίκηση, ώστε να... τρέξουν οι διαδικασίες. Οι δύο εξαιρετικά δύσκολες επιλογές που "μελετάει" και ο πιο εφικτός στόχος.

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για τα παιχνίδια, που θα δώσει στο τουρνουά του Μονάχου (το πρώτο είναι κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα), έχοντας πλέον μαζί του την πολύ καλή γεύση, που άφησε στον αγώνα με την Ζενίτ.

Παρότι έπαιξαν χωρίς τον Νέντοβιτς και τον Παπαπέτρου, οι νταμπλούχοι ήταν εξαιρετικοί απέναντι στη ρωσική ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ και για λεπτομέρειες έχασαν μία νίκη, που βέβαια ουδεμία ουσία έχει. Ο Κέντρικ Πέρι και ο Λεωνίδας Κασελάκης ήταν εκείνοι, που εντυπωσίασαν από πλευράς εξάστερου στο συγκεκριμένο τεστ.

Παράλληλα ο κόουτς Πρίφτης και οι συνεργάτες του ψάχνουν τον γκαρντ, που θα προστεθεί στο ρόστερ της ομάδας και θα μπορέσει να δώσει κάτι παραπάνω από τους υπάρχοντες περιφερειακούς. Μέχρι στιγμής δεν έχουν βρει αυτό, που ακριβώς θέλουν, αλλά οι πληροφορίες λένε ότι σε 10-15 μέρες το θέμα θα έχει τελειώσει. Δεν θα μπει στην Ευρωλίγκα, δηλαδή, το «τριφύλλι», δίχως να έχει πάρει έναν ακόμη παίκτη.

Ποιος μπορεί να είναι αυτός, κανείς δεν ξέρει. Οι «πράσινοι» εξετάζουν πολλές περιπτώσεις, από τον φοβερό Αϊζάια Τόμας του ΝΒΑ μέχρι τον Ζόραν Ντράγκιτς, που ήταν πέρυσι στην Μπασκόνια, αλλά δεν είναι σε θέση ακόμα να πάρουν αποφάσεις. Πολλοί φίλοι του Παναθηναϊκού θα ήθελαν να δουν στην ομάδα τους τον Γάλλο Φρανκ Ντιλικινά, που ήταν στο ΝΒΑ, αλλά κι αυτός είναι μία πολύ δύσκολη περίπτωση.

Οι επίσημες υποχρεώσεις ξεκινάνε σε λίγες μέρες, ο Παναθηναϊκός θέλει τα αποτελέσματα από την αρχή και όλα δείχνουν ότι μέχρι τις 20-22 Σεπτεμβρίου θα έχει νέο παίκτη στο ρόστερ του. Να ηρεμήσει έτσι και ο κόσμος, που περιμένει κάθε μέρα να μάθει ουσιαστικά νέα για το «καυτό» αυτό ζήτημα, αλλά δεν μαθαίνει για τον απλούστατο λόγο ότι δεν υπάρχουν. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη για τον κορυφαίο Έλληνα στην ηλικία του - Προβάδισμα ο Ολυμπιακός, τον "τσέκαρε" ο Διαμαντίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags