Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Μεγάλη ανατροπή με Μάικ Τζέιμς - "Βουίζει η πιάτσα" τις τελευταίες ώρες - "Χτύπημα" και από Κίνα
Μπάσκετ
| 2021-09-10 22:47:00

Μεγάλη ανατροπή με Μάικ Τζέιμς - "Βουίζει η πιάτσα" τις τελευταίες ώρες - "Χτύπημα" και από Κίνα

του Pick n' Scroll
Μεγάλη ανατροπή με Μάικ Τζέιμς - "Βουίζει η πιάτσα" τις τελευταίες ώρες - "Χτύπημα" και από Κίνα

Τι συμβαίνει με τον Αμερικανό άσο και τα χρήματα της ΤΣΣΚΑ. Ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού δεν βιάζεται ιδιαίτερα να λύσει το συμβόλαιό του, αφού οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως βρέθηκε ομάδα για να αποκτήσει. Τι θα κάνουν οι Πράσινοι και τι συμβαίνει με την αγορά της Κίνας.

Ο Μάικ Τζέιμς είναι ο μεγάλος πόθος των φίλων του Παναθηναϊκού και εκείνος, που θέλουν να δουν στην ομάδα τους για να καλύπτει την θέση του βασικού πλέι-μέικερ. Το πρώτο και βασικότερο, όμως, είναι ότι ο Τζέιμς έχει συμβόλαιο με την ΤΣΣΚΑ και προς το παρόν δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Δεν φαίνεται ελπίδα να λυθεί σύντομα η συνεργασία τους.

Τέτοια πράγματα, βέβαια, ουδείς ξέρει πως μπορούν να εξελιχθούν και είναι πιθανό να υπάρξει ανατροπή από την μία μέρα στην άλλη. Μάλιστα ακούγεται ότι προέκυψαν τις τελευταίες μέρες 1-2 ομάδες από το ΝΒΑ, που ρώτησαν για το στάτους του έμπειρου γκαρντ.

Ο τελευταίος προπονείται καθημερινά με την δεύτερη ομάδα της ΤΣΣΚΑ και γενικώς παίζεται ένα παιχνίδι, στο οποίο περιμένουμε ποιος θα λυγίσει πρώτος. Αν η ΤΣΣΚΑ, δηλαδή, θα βαρεθεί να βλέπει τον Τζέιμς να προπονείται με την δεύτερη ομάδα και αποφασίσει να του δώσει γερή αποζημίωση για να τον διώξει ή ο Αμερικάνος θα βαρεθεί αυτός από την πλευρά του να κάνει αυτό, που κάνει τώρα, και λαμβάνοντας κάποια χρήματα να πάρει την ελευθέρας του και να φύγει.

Ο Παναθηναϊκός προς το παρόν δεν κάνει τίποτα για αυτό το θέμα. Απλά παρακολουθεί την κατάσταση και ψάχνει μήπως βρει άλλον πολύ καλό παίκτη.

Το πιο πιθανό είναι οι «πράσινοι» να πάνε σε λύση από το ΝΒΑ, την στιγμή, που θέλουν να έχουν παίκτη στο ξεκίνημα της Ευρωλίγκας. Και όπως δείχνουν τα πράγματα μέχρι τότε ο Τζέιμς είναι εξαιρετικά δύσκολο να έχει λύσει το συμβόλαιό του με την ΤΣΣΚΑ.

Παρεμπιπτόντως ανοίγει και η αγορά της Κίνας, οπότε αν μείνει ελεύθερος ο Τζέιμς, θα έχει και αυτή την επιλογή. Και ανοίγοντας η αγορά της Κίνας παράλληλα γίνονται λιγότερες οι ποιοτικές επιλογές για τους νταμπλούχους, για τον πλέι-μέικερ, που ψάχνουν.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οριστική απόφαση στον ΠΑΟ για τον γκαρντ - Τότε έρχεται ΟΑΚΑ - Με αυτόν θα... ξεχάσουν τον Χεζόνια!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags