Facebook Pixel Ολυμπιακός: Έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Ανακοίνωσαν" μεταγραφή… πριν την ΚΑΕ - Έπαιζε ΝΒΑ με Αντετοκούνμπο!
Μπάσκετ
| 2021-09-21 22:47:00

Έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Ανακοίνωσαν" μεταγραφή… πριν την ΚΑΕ - Έπαιζε ΝΒΑ με Αντετοκούνμπο!

του Pick n' Scroll
Έκπληξη στον Ολυμπιακό - "Ανακοίνωσαν" μεταγραφή… πριν την ΚΑΕ - Έπαιζε ΝΒΑ με Αντετοκούνμπο!

Έντυσαν στα ερυθρόλευκα παίκτη με εντυπωσιακές σεζόν στην Αμερική. Παρεξήγηση, λάθος πληροφόρηση ή... ξέρουν κάτι παραπάνω; Γνωστή ιστοσελίδα προχώρησε λίγο παρακάτω το μεταγραφικό ρεπορτάζ των Πειραιωτών. Ποιος είναι ο παίκτης και η απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Ο Ολυμπιακός σε λίγες ώρες αντιμετωπίζει στην Θεσσαλονίκη τον Ηρακλή, θέλοντας τη νίκη για να περάσει στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Οι Πειραιώτες το περασμένο Σάββατο δεν είχαν προβλήματα απέναντι στον Κολοσσό, το ίδιο θέλουν και στην Θεσσαλονίκη, καθώς δεν είναι καιρός για δυσάρεστες εκπλήξεις και άσχημα αποτελέσματα. Αλλωστε ο Ολυμπιακός έχει μπει σε νέα φάση, επέστρεψε στο πρωτάθλημα και θέλει να επιστρέψει και στους τίτλους.

Προς το παρόν, πάντως, δεν αναμένεται να γίνει μεταγραφή. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι συνεργάτες του θέλουν να δουν πως θα τσουλήσει η ομάδα τους στα πρώτα επίσημα παιχνίδια και ύστερα θα πάρουν αποφάσεις. Ο Ολυμπιακός έχει πέντε ξένους, άρα έχει μία θέση κενή για το ελληνικό πρωτάθλημα. Είχε κάνει επαφές με τον Γιάνις Τίμα και τον Τζαμάλ Τζόουνς πριν από ένα μήνα, αλλά δεν τις είχε προχωρήσει. Και όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει την Ευρωλίγκα, δίχως να πάρει παίκτη, αν και οι άνθρωποί του ψάχνουν εξονυχιστικά την αγορά.

Πάντως, στο eurobasket.com, ένα από τα πιο γνωστά μπασκετικά της Ευρώπης, έχουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού τον Μπράντον Νάιτ. Έναν γκαρντ, που έκανε σπουδαίες χρονιές στο ΝΒΑ, ακόμα και με τους Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Βεβαίως ο Ολυμπιακός δεν έχει πάρει κανέναν Μπράντον Νάιτ. Αλλά για να τον έχει εκεί το eurobasket, ίσως κάτι να έχει γίνει. Να έχει μιλήσει, δηλαδή, ο Ολυμπιακός με τον παίκτη και οι συντάκτες του σάιτ να θεώρησαν ότι τον πήρε κιόλας. Ποιος ξέρει. Ο χρόνος θα δείξει αν αυτό, που είναι ακόμη αποτυπωμένο στο μεγάλο αυτό σάιτ, θα επιβεβαιωθεί στη πραγματικότητα ή απλά πρόκειται για λάθος της ιστοσελίδας. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Έτσι ερωτεύτηκε ο Ίβκοβιτς το μπάσκετ - Είχε δίκιο ο Σπανούλης..." - Αποκάλυψη για Ομπράντοβιτς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags