Facebook Pixel Ολυμπιακός: Αποκαλυπτική απάντηση των Αγγελόπουλων για το "μέχρι τέλους" - "Ήταν η απόφαση..."
| 2021-09-27 19:34:00

Αποκαλυπτική απάντηση των Αγγελόπουλων για το "μέχρι τέλους" - "Ήταν η απόφαση..."

Sportdog Team
Αποκαλυπτική απάντηση των Αγγελόπουλων για το "μέχρι τέλους" - "Ήταν η απόφαση..."

Την απάντηση για την απόφασή τους να μην αγωνιστεί στην Α1 κατηγορία ο Ολυμπιακός έδωσαν οι Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου για το αντίο του Βασίλη Σπανούλη από την ενεργό δράση.

Ολυμπιακός: Οι πρόεδροι και ιδιοκτήτες της Ερυθρόλευκης ΚΑΕ μίλησαν για την απόφαση του "μέχρι τέλους" σημειώνοντας πως είναι η κορυφαία που έχουν πάρει όσα χρόνια βρίσκονται στην ιδιοκτησία του τμήματος.

Γιώργος Αγγελόπουλος: "Η απόφαση για το "μέχρι τέλους" ήταν δύσκολη, αλλά η καλύτερη απόφαση που πήραμε με τον Παναγιώτη. Ήταν ο μόνος τρόπος να αλλάξει η κατάσταση και δικαιωθήκαμε. Βλέπετε τις αλλαγές. Είναι εδώ ο κ. Λιόλιος και του ευχόμαστε καλή επιτυχία. Κάποιος έπρεπε να πάρει τη δύσκολη απόφαση θυσιάζοντας κάποια πράγματα. Όλοι μας στήριξαν, μας έλεγαν να μην αλλάξουμε γνώμη. Δεν αλλάξαμε και είμαστε χαρούμενοι. Πήγε πολύ καλά αυτή η απόφαση".

Παναγιώτης Αγγελόπουλος: "Το "μέχρι τέλους" είναι η καλύτερη απόφαση που έχουμε πάρει τα τελευταία χρόνια. Όλοι σας βλέπετε κάτι καλύτερο να έρχεται. Θέλω να δώσω δημόσια συγχαρητήρια στον κ. Λιόλιο για την νίκη του και εύχομαι να πάει καλύτερα το μπάσκετ", είπαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags