Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: "Χτύπημα" Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ - Σκάει μεταγραφή στο ΣΕΦ - "Τελειώνουν" τα λεφτά… στο ΟΑΚΑ!
Μπάσκετ
| 2021-09-29 20:52:00

"Χτύπημα" Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ - Σκάει μεταγραφή στο ΣΕΦ - "Τελειώνουν" τα λεφτά… στο ΟΑΚΑ!

του Pick n' Scroll
"Χτύπημα" Αγγελόπουλων σε ΠΑΟ - Σκάει μεταγραφή στο ΣΕΦ - "Τελειώνουν" τα λεφτά… στο ΟΑΚΑ!

Ο παίκτης που είναι κοντά στο Τριφύλλι και η κίνηση-ματ του Ολυμπιακού. Πώς συνδέονται οι μεταγραφικές εξελίξεις στις δύο ομάδες, ο παίκτης που ψάχνει ο Δημήτρης Πρίφτης και η απόφαση του Γιώργου Μπαρτζώκα για μία ακόμα προσθήκη. Πότε θα έχουμε ανακοινώσεις;

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο Παναθηναϊκός μπαίνει αύριο στη μάχη της Ευρωλίγκας, έχοντας πολύ καλή ψυχολογία, λόγω της κατάκτησης του Σούπερ Καπ, του «Παύλος Γιαννακόπουλος» και κυρίως της καλής εικόνας, που έδειξε και στις δύο αυτές εκδηλώσεις.

Το παιχνίδι βέβαια απέναντι στην Μονακό μόνο εύκολο δεν είναι, καθώς οι Μονεγάσκοι φούλαραν στο τέλος και έκαναν μεγάλες μεταγραφές με βασικότερη του Μάικ Τζέιμς.

Σκέφτεστε να χάσει αύριο ο Παναθηναϊκός και να είναι πρωταγωνιστής ο Τζέιμς; Οι συζητήσεις, που θα γίνουν θα είναι πάρα πολλές.

Όπως πάρα πολλές είναι οι συζητήσεις, που γίνονται για το θέμα του πλέι-μέικερ των «πρασίνων», που ακόμα δεν έχει λυθεί. Ο Γιόγκι Φερέλ έφτασε κοντά στον εξάστερο, αλλά οι δύο τους δεν αγκαλιάστηκαν ποτέ, χωρίς, ωστόσο, να τους χωρίζουν μεγάλες διαφορές.

Η ουσία είναι ότι ο Παναθηναϊκός ξεκινάει χωρίς μεταγραφή τις προσπάθειές του σε Ευρωλίγκα και Α1 και λογικά θα κινηθεί μέσα στον Οκτώβριο. Όταν θα έχει μεγαλώσει η πλατφόρμα των παικτών, αφού θα αρχίζουν να «κόβονται» ο ένας μετά τον άλλο στο ΝΒΑ.

Πάντως, οι «πράσινοι» δεν έχουν πολλά χρήματα να διαθέσουν για την τελευταία τους αυτή μεταγραφή. Κάτι, που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα πάρουν μεγάλο όνομα. Είτε, λοιπόν, θα πάρουν κάποιον «κομμένο» από το ΝΒΑ, είτε θα πάνε στην περίπτωση του Γιόβιτς, αν αυτός θα έχει γίνει καλά από τον τραυματισμό του.

Να μην γίνει καθόλου μεταγραφή είναι ένα ενδεχόμενο, που συγκεντρώνει ελάχιστες πιθανότητες.

Και οι ελάχιστες πιθανότητες θα γίνουν…καθόλου, αν την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός κάνει την μία μεταγραφή ξένου, που μπορεί να κάνει. Οι Πειραιώτες έχουν πέντε ξένους και θέλουν έναν ακόμη, που θα τον πάρουν κάποια στιγμή. Θα είναι μέσα στον Οκτώβριο, θα είναι πιο μετά, έκτος ξένος θα αποκτηθεί σίγουρα από την ομάδα του Πειραιά, που φέτος θέλει φάιναλ-φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Πήραμε με 50 εκατ. τον Σπανούλη - Για αυτό πήγε Ολυμπιακό - Τον ανάγκασαν να σταματήσει το μπάσκετ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags