Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Το μεγάλο "έγκλημα" του καλοκαιριού στον ΠΑΟ - Γιατί δεν πουλάει διαρκείας - Γκαρντ με 200.000 ευρώ!
Μπάσκετ
| 2021-10-05 12:30:00

Το μεγάλο "έγκλημα" του καλοκαιριού στον ΠΑΟ - Γιατί δεν πουλάει διαρκείας - Γκαρντ με 200.000 ευρώ

του Νίκου Στεργίου
Το μεγάλο "έγκλημα" του καλοκαιριού στον ΠΑΟ - Γιατί δεν πουλάει διαρκείας - Γκαρντ με 200.000 ευρώ

Η μεγάλη ανησυχία στο ΟΑΚΑ και οι εξελίξεις σε περίπτωση νέας ήττας. Ποιο το λάθος στον σχεδιασμό για τη νέα σεζόν, τι γίνεται με το μπάτζετ για την τελευταία μεταγραφή και οι... φωνές του Δημήτρη Πρίφτη στους παίκτες.
 

Παναθηναϊκός: Φωνές και παρατηρήσεις επί δύο ώρες έκανε ο Δημήτρης Πρίφτης στους παίκτες του Τριφυλλιού, για την ήττα των Πράσινων από τον Άρη! Κι όλα αυτά πριν αρχίσει η προπόνηση της Δευτέρας, που είχε δική ξεχωριστή χρονική διάρκεια, άρα οι παίκτες έμειναν για πολλές ώρες στο ΟΑΚΑ μετά το σοκ της ήττας στη Θεσσαλονίκη.

Γιατί ήταν σοκαριστικό μια τόσο νεανική ομάδα, που βρίσκεται 19 πόντους πίσω στο σκορ να γυρίζει στο φινάλε το ματς και τελικά να χάνουν οι Πράσινοι με 10 πόντους! Ο Πρίφτης θέλει να φτιάξει ένα ανταγωνιστικό σύνολο, που θα τρώει σίδερα στην άμυνα, αλλά κάτι τέτοιο για την ώρα δεν προκύπτει με συνέπεια.

Το μπάτζετ της ΚΑΕ είναι κοντά στα 5 εκατ. ευρώ και καλοκαιρινές επιλογές τύπου Φλόιντ και Πέρι ήρθαν ως στοιχήματα και αυτό, πρακτικά, σημαίνει ότι κοστίζουν ελάχιστα χρήματα: Κοντά στις 500.000 ευρώ είναι τα συμβόλαια και των δύο μαζί. Κι αυτό δείχνει ότι ίσως και τώρα να μην υπάρχει η δυνατότητα να έρθει ένας παίκτης που θα αλλάξει το στάτους της ομάδας.



Γιατί αν το διαθέσιμο ποσό για τον γκαρντ είναι 200.000-300.000 ευρώ, τότε δεν έχει νόημα για να έρθει ένας ακόμα γκαρντ με αυτά τα χρήματα καθώς, προφανώς, με τέτοιο κασέ δεν θα είναι παίκτης που θα κάνει τη διαφορά.

Ο κόσμος τού Παναθηναϊκού μάλιστα δεν έχει δείξει ιδιαίτερη κινητικότητα με την αγορά εισιτηρίων διαρκείας, καθώς εκτός των άλλων δεν υπάρχει στην ομάδα ένας παίκτης-κράχτης. Κι εδώ είναι που μπορεί να γίνει κουβέντα για τον Χεζόνια, ένα λαχείο που κλήρωσε και αγωνιστικά και επικοινωνιακά στην ομάδα, αλλά το περασμένο καλοκαίρι δεν ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον Παναθηναϊκό.

Πολύ περισσότερο, μάλιστα, από τη στιγμή που ο Χεζόνια, τελικά, δεν έφυγε από τους Πράσινους για να επιστρέψει στο ΝΒΑ ή για κάποια κορυφαία ομάδα της Ευρωλίγκας! Δηλαδή, δεν είναι ότι είχε τις σούπερ προτάσεις στα χέρια του και επέλεξε να φύγει.

Τι μένει τώρα; Αρχικά δεν προκύπτει ότι θα έρθει τα επόμενα 24ωρα κάποιος παίκτης. Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει ως έχει, χωρίς προοπτική ενίσχυσης στον άσο. Μόνο το αγωνιστικό σκέλος υπάρχει, με το παιχνίδι εναντίον τής Φενέρ να είναι εκείνο που ξεχωρίζει, καθώς εγκαινιάζει μια σειρά από δύσκολα ματς στην Ευρώπη.

Μια σειρά από αγώνες που αν η ομάδα δεν βρει λύσεις και δεν πάρει το 110% από κάθε παίκτη, μπορεί να έχει πολύ άσχημα αποτελέσματα.


*** ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στα… κάγκελα οι οπαδοί του ΠΑΟ, "τελικός" με Φενέρ - Στέλνουν ΟΑΚΑ πρώην παικταρά του Ολυμπιακού!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags