Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό μίλησαν Αλβέρτης και Διαμαντίδης - "Ζόρια" στα οικονομικά, τελικός με Φενέρ - Ανακοινώνει παίκτη
Μπάσκετ
| 2021-10-05 23:22:00

Γι’ αυτό μίλησαν Αλβέρτης-Διαμαντίδης - "Ζόρια" στα οικονομικά, τελικός με Φενέρ- Ανακοινώνει παίκτη

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό μίλησαν Αλβέρτης-Διαμαντίδης - "Ζόρια" στα οικονομικά, τελικός με Φενέρ- Ανακοινώνει παίκτη

Οι μεγάλες πιέσεις στην ΚΑΕ, η μεταγραφή και το παιχνίδι με τους Τούρκους. Το sportdog.gr αναλύει τους λόγους που βγήκαν μπροστά οι δύο "καπετάνιοι" του Τριφυλλιού, παρουσιάζει γιατί είναι εξαιρετικά σημαντικό το ματς της Πέμπτης και αποκαλύπτει πότε θα έρθει ο... εκλεκτός στα γκαρντ!

Παναθηναϊκός: Στον Παναθηναϊκό δεν περνάνε τις καλύτερές τους μέρες και δεν χρειάζεται να ασχολείσαι και πολύ με το αντικείμενο για να το καταλάβεις. Και αν η ήττα από την Μονακό πέρασε χωρίς πολλές φωνές από τον κόσμο, δεν έγινε το ίδιο με τον Αρη και αυτό είναι απόλυτα φυσιολογικό. Γιατί οι «πράσινοι» έχασαν από μία ομάδα όπως ο Αρης, που δεν στοιχίζει όλη μαζί ούτε όσα παίρνει ετησίως ο Οκάρο Ουάιτ, ενώ η ήττα ήρθε αφού στο ημίχρονο η διαφορά ήταν υπέρ τους και μάλιστα με 19 πόντους.

Επειδή, λοιπόν, τα πράγματα δεν είναι καθόλου καλά, για αυτό βγήκαν σήμερα μπροστά ο Φραγκίσκος Αλβέρτης με τον Δημήτρη Διαμαντίδη, οι άνθρωποι, δηλαδή, που τρέχουν την ομάδα. Ολος ο κόσμος ξέρει ότι τα οικονομικά πλέον δεν είναι καλά, από την άλλη, όμως, περιμένουν σαφώς πιο αξιοπρεπή εικόνα σε σχέση με αυτή, που εμφανίστηκε κόντρα σε Μονακό και Αρη.

Το παιχνίδι, που ακολουθεί, με την Φενέρ έχει πάρει χαρακτήρα τελικού και οι νταμπλούχοι θα τα δώσουν όλα για μία νίκη, που εκτός των άλλων θα σημαίνει και κερδισμένος χρόνος. Γιατί ο Παναθηναϊκός δεν είναι ομάδα με σούπερ ταλέντο. Είναι, όμως, καινούρια και θέλει τον χρόνο της για να φτάσει σε ένα επίπεδο.

Και μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα θα αποκτηθεί και ο περιβόητος γκαρντ, έστω και αν τα χρήματα, που υπάρχουν, δεν είναι πολλά. Θα γίνει, όμως, κίνηση, γιατί όλοι βλέπουν ότι ο Παναθηναϊκός υποφέρει στον «άσο» και χρειάζεται έναν παίκτη ακόμη. Έναν παίκτη, που είτε θα είναι σούπερ ταλαντούχος, είτε θα είναι έμπειρος και γνώστης της Ευρωλίγκας. Όπως και να έχει, οι «πράσινοι» θα έχουν νέο παίκτη στο ρόστερ τους μέχρι τις 20 Οκτωβρίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Είχε συνηθίσει... στα δώρα της διαιτησίας ο ΠΑΟ - Στενά περιθώρια για Πρίφτη; - Ηγέτης ο Βεζένκοφ"

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags