Facebook Pixel Ολυμπιακός: Σύνθημα νικών και τη... διαβολοβδομάδα από Ντόρσεϊ - Υπόκλιση στην άμυνα ο Βεζένκοφ
Μπάσκετ
| 2021-10-08 23:46:00

Σύνθημα νικών και τη... διαβολοβδομάδα από Ντόρσεϊ - Υπόκλιση στην άμυνα ο Βεζένκοφ

Sportdog Team
Σύνθημα νικών και τη... διαβολοβδομάδα από Ντόρσεϊ - Υπόκλιση στην άμυνα ο Βεζένκοφ

Δηλώσεις στην κάμερα της Nova έκαναν τόσο ο Ελληνομαρικάνος άσος, όσο και ο MVP της αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης όπου αφού μίλησαν για την φανταστική άμυνα των Ερυθρολεύκων έδωσαν σύνθημα...νικών για τη δύσκολη συνέχεια.

Ολυμπιακός: Στο εντυπωσιακό δεύτερο μέρος των Ερυθρολεύκων απέναντι στη Ρεάλ, στο δεύτερο μέρος, στάθηκε στις δηλώσεις ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, ενώ ο Σάσα Βεζένκοφ αναφέρθηκε στην απίθανη άμυνα που έπαιξαν οι Πειραιώτες απέναντι στην Βασίλισσα.

"Στο πρώτο ημίχρονο δεν παίξαμε καλή άμυνα και δεν βρήκαμε σκορ στην επίθεση, αλλά στο δεύτερο ημίχρονο κυκλοφορήσαμε την μπάλα καλύτερα και είδαμε καθαρά το καλάθι και και τα καταφέραμε".

Για την προσωπική του απόδοση: "Όλοι είναι ικανοί στην ομάδα να σκοράρουν και ξέραμε ότι έπρεπε να τα πάμε καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο γιατί είχαμε το προβάδισμα σχεδόν σε όλο το ματς και θέλαμε να πάμε με δύο νίκες στην διπλή αγωνιστική της επόμενης εβδομάδας. Είναι ένα ψυχολογικό τεστ για εμάς".

Για τη ατμόσφαιρα στο ΣΕΦ: "Ήταν μία σπουδαία ατμόσφαιρα που μας έδωσε πολλή ενέργεια και θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό σε κάθε ματς για να προστατεύσουμε την έδρα μας", είπε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

"Δεχθήκαμε μόλις 32 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο, κάτι που είναι απίστευτο στην Euroleague στις μέρες μας. Κάναμε τρομερή δουλειά και πήραμε το παιχνίδι".

Για τα σημαντικά τρίποντα του Ολυμπιακού: "Με 1/7 στα τρίποντα δεν μπορώ να μιλήσω, αλλά προσπαθώ να δώσω τα πάντα για την ομάδα μου, σε καλές και κακές στιγμές, αλλά το σημαντικό είναι ότι κέρδισε η ομάδα", δήλωσε ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την μεγάλη νίκη που πέτυχε ο Ολυμπιακός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags