Facebook Pixel Παναθηναϊκός: "Τελειώνει" Σφαιρόπουλο ο Παναθηναϊκός - Πρώτη φορά τόση πίεση στον ΠΑΟ για Αλβέρτη-Διαμαντίδη!
Μπάσκετ
| 2021-10-18 23:12:00

"Τελειώνει" Σφαιρόπουλο ο Παναθηναϊκός - Πρώτη φορά τόση πίεση στον ΠΑΟ για Αλβέρτη-Διαμαντίδη!

του Pick n' Scroll
"Τελειώνει" Σφαιρόπουλο ο Παναθηναϊκός - Πρώτη φορά τόση πίεση στον ΠΑΟ για Αλβέρτη-Διαμαντίδη!

Η "μάχη" που κρίνει πολλά στο Ισραήλ και πότε θα παίξει ο Φέρελ με τα πράσινα. Γιατί το παιχνίδι με τη Μακάμπι είναι τόσο σημαντικό για τον Έλληνα προπονητή της και πώς μπορεί να γυρίσει... μπούμερανγκ η κατάσταση για τους Πράσινους. Η εικόνα με τον Ιωνικό δεν ήταν καλή, αλλά...

Ο Παναθηναϊκός κέρδισε δύσκολα τον Ιωνικό, αλλά δεν είναι σε κρίση. Αν και σε τέτοιου μεγέθους ομάδες όταν χάνουν συνεχώς, ο προβληματισμός γίνεται μεγάλος, η γκρίνια ακόμη μεγαλύτερη. Ο Παναθηναϊκός δεν χάνει ακριβώς συνέχεια, αλλά στην Ευρωλίγκα είναι στο 1-3 και μπροστά του έχει ένα ακόμη εκτός έδρας παιχνίδι.

Η Μακάμπι δεν είναι ομάδα, που τρομάζει, αλλά το θέμα με το σύνολο του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι ότι έχει πλέον ασφυκτική πίεση πάνω του. Και ειδικά ο Ελληνας προπονητής, για τον οποίο ισραηλινά μέσα έγραψαν ότι κινδυνεύει. Ο Σφαιρόπουλος είχε πάει περίπου ως Μεσσίας στο Τελ Αβίβ, πλέον, όμως, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να δει την πόρτα της εξόδου. Η κατάστασή του θα επιδεινωθεί πολύ αν χάσει από τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» και να χάσουν, δεν θα πάθουν τίποτα τρομερό. Η Μακάμπι, όμως, θα πάθει και επειδή δεν θέλει να πάθει, θα τα δώσει όλα απέναντι στο «τριφύλλι».

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον Γιόγκι Φερέλ μαζί του στο Ισραήλ αλλά το αν θα παίξει, θα αποφασιστεί από τον Δημήτρη Πρίφτη, ο οποίος απολύτως λογικά είπε ότι ο νέος του παίκτης δεν είναι ακόμα έτοιμος.

Για τους νταμπλούχους Ελλάδας νίκη στο Ισραήλ θα είναι ανάσα τεράστια καθώς μάλιστα ακολουθεί το παιχνίδι με την Εφές στο ΟΑΚΑ. Μία Εφές, που πάει από το κακό στο χειρότερο, αλλά έκανε μία μεγάλη μεταγραφή σήμερα, τον Ελάιζα Μπράιαντ, και έχει ποιότητα, που κάποια στιγμή θα βγει. Είναι άλλωστε η πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Ο Παναθηναϊκός αυτό, που θέλει να αποφύγει είναι το 1-5. Ένα αποτέλεσμα, που θα έρθει αν χάσει από την Μακάμπι και την Εφές. Αν γίνει κάτι τέτοιο, δεν θα βγουν οι φίλοι του εξάστερου στους δρόμους για να κράξουν, αλλά σε όλους στο ΟΑΚΑ θα υπάρξει μία πίεση άνευ προηγουμένου, τουλάχιστον για το νέο διοικητικό καθεστώς.

Οι «πράσινοι» δουλεύουν πολύ, όπως είπε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου, αλλά σε αυτό το επίπεδο μόνο οι νίκες μετράνε. Τίποτε άλλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σούπερ κίνηση για τον Παναθηναϊκό - Κορυφαία συμφωνία - "Έσκασε" επίσημη ανακοίνωση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags