Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Γι’ αυτό έχασε τόσα εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος – "Βουίζει ο τόπος" για επενδυτή στην ΚΑΕ!
Μπάσκετ
| 2021-10-20 22:51:00

Γι’ αυτό έχασε τόσα εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος – "Βουίζει ο τόπος" για επενδυτή στην ΚΑΕ!

του Pick n' Scroll
Γι’ αυτό έχασε τόσα εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος – "Βουίζει ο τόπος" για επενδυτή στην ΚΑΕ!

Γιατί πανηγυρίζουν οι Πράσινοι και πώς χάθηκαν τόσα λεφτά στη Euroleague. Οι λόγοι της… δικαίωσης για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, η επιθυμία κάποιων να επιστρέψει και τα σενάρια για νέα σελίδα στην ομάδα.

Ολος ο μπασκετικός κόσμος δεν μιλάει για τίποτε άλλο τις τελευταίες ώρες παρά για την επικείμενη απομάκρυνση του Τζόρντι Μπερτομέου από την Ευρωλίγκα. Όλα τα πράγματα έχουν τον χρόνο τους, έτσι και για τον Ισπανό δικηγόρο πλησιάζει η ώρα, που θα δει την πόρτα της εξόδου από την κορυφαία μπασκετική διοργάνωση της Ευρώπης.

Οι Παναθηναϊκοί το χαίρονται αυτό, αλλά θα το χαρούν ακόμη περισσότερο αν δημοσιοποιηθούν οι λόγοι, που θα γίνει αυτή η κίνηση. Κάτι άλλωστε, που τονίζει συνεχώς ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Ο Γιαννακόπουλος είπε ακόμη ότι έχασε πολλά λεφτά από τις μεθόδους του Μπερτομέου και είναι αρκετοί εκείνοι, που ρωτάνε ποια λεφτά χάθηκαν. Είναι απλή η απάντηση, άλλωστε ο βασικός λόγος, που φεύγει ο Ισπανός παράγοντας είναι οικονομικός. Οι ομάδες, δηλαδή, έστω και καθυστερημένα λένε ότι δεν παίρνουν τα λεφτά, που έπρεπε να παίρνουν, παίζοντας σε μία τόσο μεγάλη διοργάνωση.

Από κει και πέρα, ο Παναθηναϊκός και ο Γιαννακόπουλος έχασαν πολλά χρήματα από τα πρόστιμα, που συχνά πυκνά τους έριχνε η διοργανώτρια αρχή.

Παράλληλα υπάρχουν τρομερά παράπονα από την διαιτησία όλα αυτά τα χρόνια. Και οι νταμπλούχοι θεωρούν ότι η ομάδα τους θα είχε καλύτερη τύχη αν η διαιτησία τους έπαιζε 50-50. Κάποιες χρονιές, δηλαδή, θα μπορούσαν να έχουν προχωρήσει περισσότερο, κάτι, που αυτομάτως σημαίνει και περισσότερα χρήματα. Από εισιτήρια, χορηγούς και όχι μόνο.

Ρώτησαν επίσης σήμερα οι Παναθηναϊκοί τον Γιαννακόπουλο, αν ασχολούμενος τις τελευταίες ώρες με το θέμα Μπερτομέου, θα ξαναγυρίσει στην ΚΑΕ, αλλά τόνισε ότι δεν υπάρχει τέτοιο θέμα. Πάντως, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποιος σοβαρός αγοραστής. Υπάρχει φημολογία τον τελευταίο καιρό, αν και δεν είναι εποχές, που κάποιος επιχειρηματίας ή κάποια εταιρεία μπορεί να δώσει τρομερά χρήματα. Εστω και αν μιλάμε για ένα από τα μεγαλύτερα μπασκετικά brand names.

Η φημολογία κάνει λόγο για εταιρεία από το εξωτερικό. Και ο λόγος γίνεται για συζητήσεις και τίποτα παραπάνω.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μάχη "αιωνίων" για Έλληνα άσο - Χουνέρι ΠΑΟ σε Ολυμπιακό - "Χτίζουν" νέα ομάδα Αλβέρτης-Διαμαντίδης

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags