Facebook Pixel Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Μάχη "αιωνίων" για Έλληνα άσο - Χουνέρι ΠΑΟ σε Ολυμπιακό - "Χτίζουν" νέα ομάδα Αλβέρτης-Διαμαντίδης
Μπάσκετ
| 2021-10-19 21:11:00

Μάχη "αιωνίων" για Έλληνα άσο - Χουνέρι ΠΑΟ σε Ολυμπιακό - "Χτίζουν" νέα ομάδα Αλβέρτης-Διαμαντίδης

του Pick n' Scroll
Μάχη "αιωνίων" για Έλληνα άσο - Χουνέρι ΠΑΟ σε Ολυμπιακό - "Χτίζουν" νέα ομάδα Αλβέρτης-Διαμαντίδης

Αποφασισμένοι στο Τριφύλλι να φτιάξουν ένα ρόστερ με όραμα και μέλλον. Οι διοικητικοί ηγέτες του Παναθηναϊκού σαρώνουν την αγορά και ψάχνουν ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην Ελλάδα. Ποιο μεγάλο ταλέντο φοράει ήδη τα πράσινα και το πλάνο του Δημήτρη Πρίφτη και ποιο κορυφαίο όνομα στην Ελλάδα θέλουν να... κλέψουν από Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός δεν ήταν καλός στο παιχνίδι με τον Ιωνικό Νίκαιας και αν εμφανιστεί έτσι απέναντι στην Μακάμπι, τότε δεν θα έχει τύχη για τη νίκη. Εστω και αν οι Ισραηλινοί είναι κι αυτοί σε μία κατάσταση, που δεν την λες καλή. Με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο να αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο απομάκρυνσης, όπως αναφέρουν ισραηλινά μέσα.

Πάντως, το χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Ιωνικό δεν ήταν απολύτως αρνητικό για τους «πράσινους». Πρώτα από όλα ήρθε η νίκη και δεύτερον πήρε το...βάπτισμα του πυρός ο Νεοκλής Αβδάλας. Ενας 15χρονος, ο οποίος είναι από τις μεγάλες ελπίδες του αθλήματος στη χώρα μας. Πρόκειται για δίμετρο γκαρντ, ο οποίος έχει εντυπωσιάσει με τα μικρά τμήματα των «πρασίνων» στα οικεία πρωταθλήματα.

Ο Αβδάλας θα πάρει κι άλλο χρόνο συμμετοχής στα υπόλοιπα παιχνίδια της Α1, δείχνοντας και την θέληση του εξάστερου να φτιάξει νέο ελληνικό στοιχείο.

Ηδη άλλωστε Αλβέρτης και Διαμαντίδης έχουν κι αλλού στραμμένα τα μάτια τους, προκειμένου να βρουν πιτσιρικάδες με ταλέντο, που θα μπορούν να αναδειχθούν στον Παναθηναϊκό. Και δεν θα αργήσει η ώρα που θα προχωρήσουν σε κάποια κίνηση.

Ο Αβδάλας με τον Σαμοντούρωφ της ομάδας ΔΕΚΑ είναι ό, τι καλύτερο κυκλοφορεί στη χώρα μας στην ηλικία των 15 και των 16 ετών. Τον Σαμοντούρωφ τον έχει από κοντά ο Ολυμπιακός, αλλά δεν τον έχει πάρει ακόμα και δεν ξέρει κανείς κι αν θα τον πάρει. Μπορεί να μπει στη μέση ο Παναθηναϊκός ή άλλη ευρωπαϊκή ομάδα.

Οι «πράσινοι» έχουν και τον 18χρονο Λευτέρη Μαντζούκα, που αναπτύσσεται συνεχώς και γενικώς κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου και στο μέλλον η ομάδα τους να έχει έντονο και κυρίως ποιοτικό ελληνικό στοιχείο. Αλλωστε στα μεγαλεία του παρελθόντος ο Παναθηναϊκός έφτασε γιατί είχε και σούπερ Ελληνες παίκτες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: "Τελειώνει" Σφαιρόπουλο ο Παναθηναϊκός - Πρώτη φορά τόση πίεση στον ΠΑΟ για Αλβέρτη-Διαμαντίδη!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags