Facebook Pixel Παναθηναϊκός: Ταλαιπωρείται στην Ευρωλίγκα ο ΠΑΟ - Απογοητευτικός και άθλιος ο… - Ήρθε για να δώσει ο Φέρελ!
Μπάσκετ
| 2021-10-21 23:40:00

Ταλαιπωρείται στην Ευρωλίγκα ο ΠΑΟ - Απογοητευτικός και άθλιος ο… - Ήρθε για να δώσει ο Φέρελ!

του Pick n' Scroll
Ταλαιπωρείται στην Ευρωλίγκα ο ΠΑΟ - Απογοητευτικός και άθλιος ο… - Ήρθε για να δώσει ο Φέρελ!

Το τσιπάκι που άλλαξε στο Ισραήλ, αλλά δεν έφτανε για τους Πράσινους ώστε να πάρουν τη νίκη. Ο... τελικός με την Εφές και τα ευχάριστα που ακολουθούν, αλλά και οι πρώτες εντυπώσεις από τον Γιόγκι Φέρελ, που έδειξε καλά σημάδια.

Ο Παναθηναϊκός για κάτι παραπάνω από τρία δεκάλεπτα δεν...εμφανίστηκε στην έδρα της Μακάμπι με αποτέλεσμα να υποστεί μία ακόμη ήττα στην Ευρωλίγκα. Στο 34' το σκορ ήταν 64-44 υπέρ της ομάδας του Σφαιρόπουλου, που δεν έκανε κάτι εντυπωσιακό, έπεσε, όμως, σε έναν Παναθηναϊκό, που κοιμόταν όρθιος. Στο εναπομείναν διάστημα, όμως, οι «πράσινοι» άλλαξαν τσιπάκι, πίεσαν στην άμυνα, το βασικό είναι ότι άρχισαν να βάζουν τα τρίποντα και στο τέλος μία λεπτομέρεια ήθελε για να κάνουν την ανατροπή. Όπως είχαν κάνει, δηλαδή, με την Φενέρ. Η Μακάμπι, όμως, δεν την πάτησε, πήρε τη νίκη και μία βαθιά ανάσα και άφησε τον Παναθηναϊκό να ταλαιπωρείται, μένοντας στη μία νίκη.

Το κακό για τους «πράσινους» είναι ότι έχουν μπροστά τους την Εφές στο ΟΑΚΑ. Μία Εφές, που είναι χάλια, αλλά που δεν μπορεί να πάει χειρότερα και συν τοις άλλοις έκανε και μία μεγάλη μεταγραφή, τον Ελάιζα Μπράιαντ, που ήταν στους Μπακς του Αντετοκούνμπο.

Ο Παναθηναϊκός είχε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή, αλλά δεν παίρνει και βασικά πράγματα από ορισμένους παίκτες, όπως τον Κέντρικ Πέρι. Ο Αμερικάνος γκαρντ στα φιλικά ήταν πολύ καλός, αλλά για τα πρώτα παιχνίδια της Ευρωλίγκας ισχύει το αντίθετο. Σήμερα ήταν άποντος, ενώ μέχρι τώρα στην διοργάνωση έχει το άθλιο 20% στα δίποντα.

Τουλάχιστον ήρθε ο Γιόγκι Φερέλ, παίκτης, που δεν μπορεί να κριθεί ακόμη, αλλά έδειξε κάποια από τα προσόντα του κόντρα στους Ισραηλινούς. Σημείωσε ένα τρίποντο, ενώ έδωσε και τρεις πολύ ωραίες ασίστ.

Μετά το παιχνίδι με την Εφές το πρόγραμμα φτιάχνει για τους νταμπλούχους, αυτό, όμως, που πρέπει να φτιάξουν πάνω από όλα είναι το αγωνιστικό τους πρόσωπο, που μπορεί να γίνει καλύτερο σίγουρα.

Δεν είναι άθλιο, αλλά επιδέχεται μεγάλων βελτιώσεων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γι’ αυτό έχασε τόσα εκατομμύρια ο Γιαννακόπουλος – "Βουίζει ο τόπος" για επενδυτή στην ΚΑΕ!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags